Miert terjed mindehol az hogy az előváladéktól teherbe lehet esni? Ezt most tisztázzuk szerintem (fontos! Többi lent)
Na ne is haragudj,de itt azert mar eldurrant az agyam.. a 28-as valaszado gondolkozzon? Te hany eves vagy??? Felfogod,hogy sajat magad ellen beszelsz??? Es mas gondolkozzon?.felnott emberek szolnak hozza,te meg itt gyerekkent akarsz mkit beoltani???
Adj mar magyarazatot hogy miert irod,hogy ovu idejen teherne lehet esni az elovaladektol,ha a kerdesedben meg azt ragozod,hogy mki hulye,mert azt hiszi hogy az elovaladektol teherbe lehet esni. Menj az iskolaba tanulni,vagy ird a hazid,de ne itt osszd az eszt mert nem neked valo ez az oldal. Buta vagy es tajekozatlan(ami nem lenne baj gyerek vagy ,csak ne okoskodnal ennyit) es az ilyen mar igencsak eldurrantja az agyam.
De ami erdekel... Irod hogy ovu kornyeken teherbelehet esni tole. Akkor minek irod ki a kerdest?"...Szerintem pontot kéne tenni az egésznek a végére hogy előváladéktól NEM lehet teherbe esni.."
Gondolkozol neha???
Értem. :D
Tehát szerinted egy normális szexuális együttlét (gyermeknemzési céllal) így zajlik:
Előváladék keletkezik, majd sperma, majd pisil szerencsétlen, és utána szexelnek megint... ebből lenne a gyerek? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!