Fontos méhpempő kérdés?
Figyelt kérdés
Ti is a ciklus közepeig szedtètek a tiszta méhpempőt? Vagy ovulációig?
Köszönöm a választ.
2015. okt. 14. 10:58
1/5 anonim válasza:
Teljes ciklus alatt kell szedni!
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni 😌 nekem azt mondták ahol vásároltam a bio boltban hogy napi kétszer nyelv alá egy gramm,és a ciklus feléig, vagy!28 napig.
Én meg hülye fejemel annyiban hagytam, meg volt az ovulációm és utána már nem ettem.
Szerintetek így is van esélyem hogy sikerült a kisbaba? 😢
2015. okt. 14. 12:33
4/5 anonim válasza:
A méhpempő nem csodaszer! Akinek vannak hormonális gondjai, azoknak ezeket segíthet rendezni. Én 2*28 napos ciklust szedtem végig napi 2*1 grammal. Nem volt tökéletes peteérésem, ezáltal a ciklus második felében a progeszteron szintem sem emelkedett megfelelően. A második ciklust követő ciklusban által helyre a dolgaim. Ennek már fél éve, most érzem hogy megint kellene egy újabb kúra.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!