Méhpempő mire való pontosan?
Méhnyalkahartya vastagitasra vagy serkenti a pete érest?
Kapszulákban van és 30 db -os.
Köszi szépen a segítséget.
igazából rendbe teszi a hormonháztartást.Rengeteg vitamin és ásványi anyag van benne.Én ciklusrendezésre kezdtem el szedni,és azóta 4x volt gyönyörű 30napos ciklusom peteéréssel(ami eddig hébe hóba volt,meg mensi is)
Segít a terhesség megtartásában is.Nagyon sok pozitiv hatása van.Érdemes szedni.Mondjuk én nem kapszulában szedtem,hanem úgy ahogy a méhek előállították :-) mert vannak "szabályai" az eltartásának meg a fogyaszthatóságának,ezért pl abszolút nem bízom a kapszulában.
Köszi hogy írtál, szeretnék tapasztalatokat gyűjteni a méhpempő kapszulárol, mert egy csúnya gyulladáson vagyok túl, petefészek gyulladásom volt, bio boltban azt mondta az eladó nő hogy a kapszula is jó.
Szerintetek szedhetem most gyulladás után? Napi kétszer.
figyi,mindenki kitalál vmit h igy meg ugy szedd,ezért meg azért.hülyeség.szedd minden nap,ciklustól függetlenül.nem fogja előbb meghozni vagy késleltetni a mensid,a gyerek nem megy el tőle,hanem segít a megtartásában stb.fogd fel ezt egy vitaminnak.azt is szedheted bármikor.
hidd el,én minden nap szedtem,volt h kimaradt mert elfelejtettem,de abszolút nem kötöttem semmihez,csak úgy ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!