Lehetsz, ez nem bizalom meg ügyesség kérdése. Az meg marhára mindegy, mennyire rakta be. Ostobák és felelőtlenek vagytok. 72 órás tabletta nem ártana, vagy aggódhattok a következő menzeszig.
2015. okt. 5. 11:43
2/31 A kérdező kommentje:
de szerinte nem történt semmi baj:) mert én nem lettem olyan csak ő.
de én nagyon félek hogy baj történt.
2015. okt. 5. 11:49
3/31 anonim válasza:
Pont valamelyik este láttam egy műsort a tv-ben. 6 huszonéves srácnak nézték meg az előváladékát. A 6-ból 6 srácnak találtak benne élő spermákat! 2-nek annyi volt benne a termékeny sperma, mintha nem is az előváladékot nézték volna, hanem a rendes ondót. Szóval ezek után én sem nyugtatnálak meg téged.
2015. okt. 5. 11:49
4/31 A kérdező kommentje:
a terhességi tesztet 2 napra rá is ellehet végezni és az biztos választ mutat ha 2 napra rá végzem el?
2015. okt. 5. 11:54
5/31 anonim válasza:
Húú...először tájékozódj mielőtt szexeltek.
Előváladdéktól is lehetsz terhes, és teljesen mindegy hogy hány másodpercig volt bent és milyen mélyen. terhességi tesztet aktus után leghamarabb 14nappal éremes csnálni. Én a helyeben iratnék fel esemény utánit.
2015. okt. 5. 11:59
6/31 anonim válasza:
"időbe kiveszi módszer"???? Ez nagyon jó!
2 nap után még feleslegesen tesztelnél. Legalább két hét.
2015. okt. 5. 12:01
7/31 Great Saiyagirl válasza:
"A terhességi hormon vizsgálata vizeletből történik. A terhességi tesztek érzékenysége változó; általában 4-5 nappal a várt menstruáció után már kimutatható a terhesség. Akkor a legpontosabb a vizsgálat, ha a reggeli első vizeletmintából történik, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben."
2015. okt. 5. 12:02
8/31 anonim válasza:
Két nappal aktus után???? Terhesség az aktus után 10-14 nappal jön létre, nem azonnal.... Teszteli LEGHAMARBB a szex után 14 nappal lehet és még azt sem lehet biztosnak mondani.
2015. okt. 5. 12:04
9/31 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni 72 órás tabletta és AZONNAL. A "kiveszi módszer" NEM védekezés.
2015. okt. 5. 12:16
10/31 anonim válasza:
72 órás tabletta! AZONNAL!
8-as, te pedig légy szíves, inkább ne írtál volna semmit, akkora marhaságokat írtál két mondatban, hogy azt hittem, leesek a székről.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!