Lehetek terhes? (FONTOS)
Figyelt kérdés
tegnapelőtt először szeretkeztünk a párommal,és nem használtunk óvszert hanem az időbe kiveszi módszert.
Bízok benne.
Neki is meg nekem is ezvolt az első.
nem volt bennem sokáig,és nem is élvezett belém mert az egész az ágyra ment.
de félek hogy esetleg az előváladék az belém ment.
de a barátomnak nem sikerül teljesen felraknia mivel szűk voltam.
2015. okt. 5. 11:39
11/31 A kérdező kommentje:
akkor akár most is elvégezhetem a tesztet vagy várjak?
2015. okt. 5. 12:53
12/31 anonim válasza:
10-es, te nem tudod miről beszélsz, de mindegy... Ha a petesejt találkozik a hímivarsejttel, létrejön a zigóta és osztódni kezd. Ez a petevezetőben történik meg. Osztódás közben lassan vándorol a méh ürege felé. Ez a vándorlás kb. Egy kb. hétig tart, amikor is eléri a méh üregét, de még ekkor sem ágyazódik be rögtön, hanem néhány napig tovább osztódik a méhben lebegve. Kb. 10. nappal a megtermékenyítés után elkezd befúrni magát a méhnyálkahártyába, ez további néhány napot vesz igénybe. Terhességről kizárólag a sikeres beágyazódás után beszélünk, vagyis ahogy azt már az előbb is írtam, 10-14 nappal az aktus után. A tesztekre néha az van írva, hogy akár 2 napos terhességet is kimutat. Nem hazudnak, csak ugye az emberek 99%-nak fogalma nincs a terhesség létrejöttének módjáról, dugás után két nappal vígan veszik a terméket. Nos, most akkor légy oly kedves részletesen leírni, hogy szerinted hogy jön létre a terhesség, ha már nem értesz velem egyet.
13/31 anonim válasza:
Nem, nem vegezheted el a tesztet ha ket napja sexeltetek. 14!!!nap mulva, azaz 2 het!! Felfogod vegre? Istenem...
14/31 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Olvasd el figyelmesen a válaszokat. Ha véletlenülis sperma került beléd, most még nem vagy terhes. Az előzőekben elég jól leírták a folyamatot. Ha nem akarsz esélyt adni a terhességnek, Menj el nőgyógyászhoz és irass 72 órás tablettát. És a későbbiekben ne engedd óvszer vagy körültekintően szedett fogamzásgátló tabletta nélkül a szexet.
15/31 A kérdező kommentje:
csak az a probléma eddig sose voltam nőgyógyásznál anyummál nem olyan a kapcsolatom hogy erről tudnék róla beszélni:)
2015. okt. 5. 13:09
16/31 anonim válasza:
Hány éves is vagy? Figyelj csak, vagy most mész el, vagy később, hogy abortuszra vagy terhesgondozásra, te tudod. Hidd el nekem, így is van esély teherbe esni. Tudom.
17/31 A kérdező kommentje:
egyedül meg félek beállítani azzal a nőgyógyászhoz :) szerintem jól leis szidna :)
2015. okt. 5. 13:13
18/31 anonim válasza:
Akkor kérd meg a barátnődet vagy a barátodat, kísérjen el, ha már ennyire meg lehet benne bízni, biztos oda is elkísér, főleg, hogy ez az ő felelőssége is.
19/31 anonim válasza:
B*szni nem felsz de orvoshoz menni igen? Hat akkor ne menj, menj majd 3 hét mulva idopontert abortuszra. Kis taknyok..
20/31 anonim válasza:
Ki szidna le? A nőgyógyász? Kérdező, te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!