Lehetek terhes? (FONTOS)
Figyelt kérdés
tegnapelőtt először szeretkeztünk a párommal,és nem használtunk óvszert hanem az időbe kiveszi módszert.
Bízok benne.
Neki is meg nekem is ezvolt az első.
nem volt bennem sokáig,és nem is élvezett belém mert az egész az ágyra ment.
de félek hogy esetleg az előváladék az belém ment.
de a barátomnak nem sikerül teljesen felraknia mivel szűk voltam.
2015. okt. 5. 11:39
21/31 A kérdező kommentje:
15 vagyok:):D
2015. okt. 5. 13:31
22/31 anonim válasza:
Aki elég nagylány ahhoz, hogy dugjon, az legyen elég nagylány ahhoz is, hogy védekezzen vagy orvoshoz menjen.
23/31 anonim válasza:
Gratulálok. 15 évesen vagy nem kellene széttenni a lábad, vagy meg kéne tanulni védekezni. Anyád helyében a hajadnál fogva rángatnálak el orvoshoz. Miért nehéz gumit húzni a barátod pelygedző farkàra? Nem telik rá? Aztán egy ártatlan élet látja kárát hogy 15 éves taknyok viszketnek alul.. Takarodj 72 órás tablettáért.
24/31 anonim válasza:
És most éppen minek örülsz? Miért nem vagy iskolában?
25/31 anonim válasza:
Amúgy is el kéne menni,mert aki már szexuális életet él ajánlott évente rákszürést végeztetni.
26/31 anonim válasza:
Vicces kedvedben vagy.
Ha nincs szerencsed, csatlakozhatsz a babavarasban ahhoz a 16 eveshez, aki szinten bizott a pasijaban es par honapja itt kert segitaeget.
27/31 anonim válasza:
Minden nőnek ajánlott részt vennie nőgyógyászati rákszűrésen a szexuális élet megkezdésekor ,illetve azt követően évente.
Tehát ígyis úgyis nemártana elmenni a nőgyógyászhoz.
28/31 anonim válasza:
72 órás tabi! Menj gyereknőgyógyászhoz. Tinédzser ambulancia. Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy amikor meg kellene jönnie, de nem jött meg, akkor érdemes tesztelni.
29/31 anonim válasza:
Én meg pont babát akarok azért tesztelek.
30/31 anonim válasza:
A beágyazódás megtörténte majdnem akkorra esik, mikor esedékes a következő menses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!