Volt-e valakinek folyasa a terhesseg alatt? Kinek milyen volt, allaga szine? Nem tudom eldonteni mi a normalis.37hkm
Figyelt kérdés
Nekem vegig a kb 25 hetig volt ugyan olyan mint terhesseg alatt, feher nyulos, neha kicsit sargas. Majd a 25 hettol lett vizszeru folyas melle, annyira, hogy neha elnedvesedik tole a bugyim, es ha nem tisztalkodom es nem cserelem a bugyit, van egy kis szaga. Mondtam is az orvosnak, vett kenetet, azt mondta minden rendben, nincs gomba vagy ilyesmi. Most utolso hetekbe mar nagyon zavar, feltem, hogy nehogy magzatviz legyen de a doki azt mondja, latja o h nem az hisz van eleg magzatvizem. Kivancsi vagyok volt-e meg valakinek ilyen.2015. dec. 9. 15:30
31/38 A kérdező kommentje:
hany hetes vagy?
2015. dec. 16. 17:09
33/38 A kérdező kommentje:
en 38 hetes, ugyhogy egy het kulonbseg van koztunk:) Hat konnyu szulest neked, kisfiu vagy kislany?
2015. dec. 16. 18:56
34/38 anonim válasza:
Mi kislányt várunk. :) Reméljük a hétvégén megérkezik és karácsony előtt hazajöhetünk! :)
Nálatok kislány vagy kisfiú érkezik?
35/38 A kérdező kommentje:
Isten eltesse kislanyotokat! Es konnyu szulest! Nekunk Kisfiu:) Hat mi is remenykedunk, hogy hatha Karacsonyra hazavihetjuk, de haskemenyedesen kivul semmi jel nem utal szulesre, ugyhogy varakozunk:) Hetfon a kivizsgalason a doki azt mondta h kb 7-10nap meg, nem tudom honnan saccolta meg:) Varunk...
2015. dec. 16. 20:18
36/38 anonim válasza:
Nekem az NST biztató volt, de a doki a vizsgálat után azt mondta nem valószínű, hogy a kiírt dátum előtt meglesz, lehet még utána is várat magára! Azért reménykedem! :)
37/38 A kérdező kommentje:
Kitartast! Mi remenykedunk, hogy az iden csak megszuletik, 30-dika lenne a 40-dik het, addig biztos nem inditsak be. Marcius 26-dikan volt az utolso menstruaciom. Hat mar nagyon turelmetlenek vagyunk!:)
2015. dec. 17. 13:57
38/38 A kérdező kommentje:
Hello, hogy vagytok? Meg egyben?:)
2015. dec. 21. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!