Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt-e valakinek folyasa a...

Volt-e valakinek folyasa a terhesseg alatt? Kinek milyen volt, allaga szine? Nem tudom eldonteni mi a normalis.37hkm

Figyelt kérdés
Nekem vegig a kb 25 hetig volt ugyan olyan mint terhesseg alatt, feher nyulos, neha kicsit sargas. Majd a 25 hettol lett vizszeru folyas melle, annyira, hogy neha elnedvesedik tole a bugyim, es ha nem tisztalkodom es nem cserelem a bugyit, van egy kis szaga. Mondtam is az orvosnak, vett kenetet, azt mondta minden rendben, nincs gomba vagy ilyesmi. Most utolso hetekbe mar nagyon zavar, feltem, hogy nehogy magzatviz legyen de a doki azt mondja, latja o h nem az hisz van eleg magzatvizem. Kivancsi vagyok volt-e meg valakinek ilyen.
2015. dec. 9. 15:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
A szaga azóta is erős, de nem olyan nagyon, mint amikor bacim volt.
2015. dec. 9. 17:53
 12/38 anonim ***** válasza:
Megint az utolsó vagyok! Nem vettek a 36. héten kenetet? Pedig úgy tudom az is kötelező vizsgálatok között van, legalábbis nálunk, pont amiatt, hogy az ilyen fertőzéseket még szülés előtt felfedezzék.
2015. dec. 9. 17:55
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem, akkor vettek eloszor (25 het utan) amikor megjelent es mondtam h kellemetlen. Azota tobbet nem. Vizelettenyesztest csinalok minden honapba, 32heten ki jott az e-koli bakterium, arra kaptam antibiotikumot, utana ra 2hetre jol jott ki a vizelet vizsgalatom, nem volt baci. Most ujbol szeretnek vizelettenyesztest csinaltatni. Nem tudom ha kimutatna a streptococcust is...:( Szerinted? Kimutatja a vizelet is?
2015. dec. 9. 18:05
 14/38 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én azóta már rég megszültem :), szóval ez nem most volt, tavaly nyáron. Olyan sok volt, hogy emlékszem leggings volt rajtam, és a a combomon is tiszta nedves volt belül, még emlékszem, hogy a férjem mondta, hogy biztos csak leizzadtam, de én éreztem a szagán, hogy a folyás az. Volt szaga, nem nagyon büdös, de azért kellemetlen. Akkor mentem be a vizsgálatra, nem magzatvíz volt. Már nem emlékszem pontosan, a dokim azt mondta, hogy valamilyen fertőzés, nem volt semmi komoly, írt fel Klion hüvelykúpot, teljesen nem szüntette meg, de jobb lett tőle. Közben megszültem, nem tudom, hogy teljesen megszüntette volna-e, ha be tudom szedni az összeset. Később ha elaludt a kisfiam majd előkeresem e leleteket, és megnézem mit írt :D..
2015. dec. 9. 18:16
 15/38 A kérdező kommentje:
Rendben 2-es, megkoszonnem:) majd varom, hogy irj
2015. dec. 9. 18:21
 16/38 anonim ***** válasza:
Hát a vizelet nem biztos, hogy kimutatja, a kenetet ugye máshonnan veszik, jól fel is nyúlnak a pálcikával. Tényleg nem tudom miért nem csináltak. Nekem a védőnőtől kapott papíron, ahol a kötelező vizsgálatok vannak is rajta van a kenetvétel a 36. héten. Nálunk viszont vizelettenyésztést nem csinálnak. :) Úgy látom nincs egység sehol sem! :)
2015. dec. 9. 19:00
 17/38 anonim ***** válasza:
Strepto B szűrést külön csinálják, nem vizeletből, hanem pálcikával vesznek kenetet.
2015. dec. 9. 19:39
 18/38 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2015. dec. 9. 20:12
 19/38 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, megnéztem, semmi különös nincs rajta, csak hogy nagyon bő, kevert jellegű folyás. Nincs megnevezve, hogy milyen fertőzésre utal. De abban biztos vagyok, hogy azt mondta a doki, hogy ne aggódjak, mert semmi különös, és előfordul terhesség alatt. A Steptococcus B kötelező szűrés, azt biztos, hogy megcsinálták Neked is, én nem hiszem, hogy ebben eltérés lenne az egyes kórházak gyakorlatában. Kérdezz azért rá a dokidnál.
2015. dec. 10. 07:50
 20/38 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy irtal, es, hogy megnezted a leleteket. Hetfon megyek uh-ra esetleg megkerem a dokit, hogy vegyen kenetet megis. 36heten mikor ujbol jeleztem neki a dolgot akkor irt fel fertotlenito kupot huvelybe, de a kenet vetel lett volna a biztosabb. :( felek... jovoheten leszek 38 hetes, es ha ki jon a strepto(lehet nem lesz mar ido kikezelni), nem tudom mi fog tortenni:((
2015. dec. 10. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!