Volt-e valakinek folyasa a terhesseg alatt? Kinek milyen volt, allaga szine? Nem tudom eldonteni mi a normalis.37hkm
Figyelt kérdés
Nekem vegig a kb 25 hetig volt ugyan olyan mint terhesseg alatt, feher nyulos, neha kicsit sargas. Majd a 25 hettol lett vizszeru folyas melle, annyira, hogy neha elnedvesedik tole a bugyim, es ha nem tisztalkodom es nem cserelem a bugyit, van egy kis szaga. Mondtam is az orvosnak, vett kenetet, azt mondta minden rendben, nincs gomba vagy ilyesmi. Most utolso hetekbe mar nagyon zavar, feltem, hogy nehogy magzatviz legyen de a doki azt mondja, latja o h nem az hisz van eleg magzatvizem. Kivancsi vagyok volt-e meg valakinek ilyen.2015. dec. 9. 15:30
22/38 anonim válasza:
A Strepto B-re kérdezz rá és ragaszkodj hozzá, h megcsinálják a szűrést! A baba miatt nagyon fontos, velem a védőnő ráíratta hatalmas piros betűkkel a terhes kiskönyvre, h szülésnél feltűnjön, h kezelni kell!
23/38 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és itt azt is ráíratják a terheskönyvre, ha a strepto B szűrés eredménye negatív. szal nagyon fontos vizsgálat, csak hangsúlyozni akartam. Drukkolok, biztos nem lesz semmi gond, de nem árt az elővigyázatosság.
24/38 A kérdező kommentje:
Koszonom, hetfon megyek a dokihoz es megkerem, hogy vegye le a kenetet, hogy nyugodjak meg. Ha nem akarja, elmegyek egy masikhoz ahol leveszik. En levennem magamnak, de nem tudok felnyulni biztosan melyre...remelem minden rendben lesz. Meg irok ahogy meg
2015. dec. 10. 14:13
25/38 A kérdező kommentje:
Meg irok ahogy megtudok valamit (lehet,hogy nincs semmi streptococcus csak a folyas...), egyenlore aki meg tud es van tapasztalata ezzel a folyassal kapcsolatba, kerem meg irja le a tortenet, aki mar szult is.
2015. dec. 10. 14:21
26/38 A kérdező kommentje:
Levettek a kenetet a tegnap, pentekig varom az eredmenyt...remelem minden rendben lesz...
2015. dec. 15. 15:05
27/38 anonim válasza:
Reméljük! :) Egyébként ne izgulj! Ha véletlenül van is valami gond akkor is max 5 napos antibiotikum kúrával ki lehet kezelni. Ha meg már erre nincs idő, a baba megkapja kint a kezelést. Csak szerencsésebb nem ezzel kezdenie az első pár napját! :)
28/38 A kérdező kommentje:
Koszonom, majd megirom az eredmenyt. 38 hetesek vagyunk mar, hatha lesz meg ido kikezelni ha lesz vlmi baci. Pentekig meg jelentkezem:) Irjanak akiknek meg volt hasonlo helyzetuk es mi, hogyan tortent.
2015. dec. 16. 13:52
29/38 A kérdező kommentje:
Na hat ma meg is kaptam az eredmenyeket. Csinaltattam vizelettenyesztest is es ezt a streptococcus b. Vizeletnel ki jott, hogy van feherversejt 2 (<9) es laphamsejt van 4 (<5), ugy latom beleferek meg, bakteriumot pedig nem talaltak benne. Streptococcus b az negativ, es meg irja, hogy semmifele mas bakterium nincs benne. Akkor gondolom jo az eredmeny (ahogy en igy leolvastam), hetfon viszem csak a dokihoz az eredmenyeket. Remelem mostmar nem lesz semmi fele baci amig szulok. Ezek szerint a vizszeru folyas es a szag is normalis terhesseg alatt. 38 hkm
2015. dec. 16. 15:57
30/38 anonim válasza:
Na örülök, hogy minden rendben! Kitartást még erre a pár napra és könnyű szülést! :) Én már minden este úgy fekszem le, hogy lehet ez lesz az az este? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!