Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ünnepek közötti időszakban ki...

Ünnepek közötti időszakban ki nem várja?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még korai a kérdés, de hátha addig összekovácsolódik egy jó kis csapat, akik tapasztalatokat tudnak cserélni és együtt figyelni a peteérést, beágyazódást és az eredményt!
2015. dec. 8. 13:11
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
15ös meg 28as vagyok: csináltam ma reggel de 25ös volt 2db-os x-epiles, a neten néztem meg utólag hogy 25ös mert a dobozon nem volt rajta. korai volt szerintem még, negatív lett de nem keseredtem el és pénteken csinálok újat, mindenképpen 10-es tesztet veszek holnap :)
2015. dec. 16. 19:25
 32/43 anonim válasza:

Sziasztok!

Szuper, hogy ilyen sokan összejöttünk itt :D Én 24-ére nem várom :) Addig kivárok a teszteléssel. Azóta valakinek fejlemény? Van már valahol baba? :)

2015. dec. 18. 08:05
 33/43 A kérdező kommentje:
15-ös,mi van veled?Többiek?Én kb csak a beàgyazódàsnàl járok,de azért 24-én ellövök egy tesztet,mert van itthon egy pár 10-es.Ha negatív,kétnaponta nézem majd.Amúgy semmit se érzek.A derekam fáj,de ennyi.
2015. dec. 22. 08:42
 34/43 anonim ***** válasza:
13. válaszoló vagyok. Én 26.-ára nem várom. Addig nem is szeretnék tesztelni. Én sem érzek semmit. Menstruáció előtt egy nappal szokott lenni alhasi görcseim, onnan szoktam tudni, hogy holnap megfog jönni. Remélem most ilyen nem lesz. Legjobb karácsonyi ajándék lenne.
2015. dec. 22. 09:43
 35/43 A kérdező kommentje:
Békés karàcsonyi ünnepeket! Ma teszteltem,de persze hogy negatív.Remélem valaki rakhat tesztet a fa alà! :)
2015. dec. 24. 21:58
 36/43 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. 23-ra nem vártam, 21-én délutáni teszt negatív volt és már "vártam" mikor jön meg de azóta sem jött meg szerencsére viszont hétfőig tesztet sem tudok venni. Úgyhogy kedden reggeliből fogok tetszeni ha addig sem jön meg.
2015. dec. 26. 14:03
 37/43 A kérdező kommentje:
Szegényem,gondolom esz a fene.Nekem a mai teszt is negatív.Tünet egy csepp se.Annyi,h elaludtam délután,most keltem és azóta fàj a hasam.Lehet előbb jön meg ebben a hónapban,mert nekem menzesz előtt 1 nappal jön ez a puffadàs,hasfájás.28-ra nem várom.
2015. dec. 26. 16:05
 38/43 anonim ***** válasza:
13. és 34. válaszoló vagyok. Egy tesztem volt itthon, reggel megcsináltam mert ma kellett volna megjönnie, de szerencsére nem jött meg. Halvány pozitív lett. Amint tudok venni másik tesztet csinálok, még hogy biztos legyek benne, hogy tényleg pozitív. Azért a párommal nagyon örülünk. És reménykedünk, hogy a következő teszten már erős pozitív lesz látható.
2015. dec. 26. 16:43
 39/43 anonim ***** válasza:
38-as gratula. nekem hétfőn már nem kell tesztelni, hajnalban megjött :( azért sok szerencsét nektek :)
2015. dec. 27. 11:13
 40/43 A kérdező kommentje:
34-es,halk,de annàl nagyobb gratula! Ma reggel nekem is megjött.Remélem a 2016 szerencsésebb lesz!
2015. dec. 27. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!