Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztetek a PÉ-és és...

Mit éreztetek a PÉ-és és menzi közötti időszakban ha baba lett? Részletek lent.

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.

Arra lennék kiváncsi van-e olyan aki megérezte ez tuti BABA??!!!

2 gyermekem van.

1.lányommal semmit nem éreztem,csak a teszt lett pozi.

2.a fiammal a pé után i 3-dik nap 3 napig hányingerem volt,ebből sejtettem baba lesz.

De tudom minden terhesség más.

TI MIT ÉREZTETEK?????

2009. júl. 22. 08:21
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
még ma is fáj az alhasam,mindha megjönne úgy érzem.
2009. júl. 22. 08:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

én néhány napja azt érzem, hogy tuti baba... de még nagyon korai, ezért próbálom lebeszélni magamat. fáj a hasam a pé utáni 3-4 nap óta, hányingerem van és folyton fáradt vagyok. vagy csak nem vagyok jól... és nincs okom rá. mindenesetre kiderül egy hét múlva...

korábban is voltak "tüneteim", de valahogy most az egész MÁS... próbálom nem beleélni magam :))

2009. júl. 22. 10:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én éreztem a peteérést, együtt is voltunk előtte 2 nappal, meg pont aznap. Aztán kb. 5 napra rá lelkileg éreztem, hogy ez sikerülni fog, mondtam is a páromnak, ő meg csak nevetett, aztán megéreztem a beágyazódást is. Két nap is görcsölt alul a hasam. Aztán mikor csütörtökön nem jött meg, akkor már tudtam. Szombaton vettünk egy tesztet halvány pozitív lett, vasárnap negatív, kedden pár másodperc alatt hiper-szuper pozitív. Azóta 9 hetes a babám:)
2009. júl. 22. 14:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaj olyan jó ezeket olvasni! Nekem ez az első Closty-s hóm, de olyan érzésem van, hogy most sikerült. Csatolom a görbémet is! Aug. 2-án fogok tesztelni. Írjátok le a véleményeteket. Görbém alapján?

[link]

2009. júl. 23. 20:03
 5/17 A kérdező kommentje:
én is 2 án tesztelek.hohy áll a görbétek???Tünetek???
2009. júl. 24. 08:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Én nagyon fáradékony vagyok, néha alíg van erőm. Reggelente émelygek. Meg nagyon meg vannak a szeméremajkak feltűnően duzzadtak. Még nem élem bele magam, de remélem babó! Neked vannak tüneteid kedves kérdező?
2009. júl. 24. 16:37
 7/17 A kérdező kommentje:
2009. júl. 28. 10:55
 8/17 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!!

a hasam mindha megjönne érzés de már rég óta.

száraz vagyok,ez furcsa nagyon.

derekam fáj,

mellem a mellbimbó körül furcsa,mindha az udvar duzzadtabb lenne.Neked?a hőm ma 37.2

2009. júl. 29. 09:21
 9/17 A kérdező kommentje:

frissebb görbém.

[link]

nyugodt vagyok,csak türelmetlen:-)))

nehéz kivárni ezt a pár napot.

2009. júl. 31. 09:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd ird meg mi lett, mert nekem egyértelműen babásnak tűnik . Drukkolok Neked :)
2009. júl. 31. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!