Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ünnepek közötti időszakban ki...

Ünnepek közötti időszakban ki nem várja?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még korai a kérdés, de hátha addig összekovácsolódik egy jó kis csapat, akik tapasztalatokat tudnak cserélni és együtt figyelni a peteérést, beágyazódást és az eredményt!
2015. dec. 8. 13:11
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ha csak egy petevezető van, akkor a másik átveheti a szerepét, és minden hónapban érlel egy petesejtet.

Egy barátnőmnek egy vezetője van csak és négy gyereke. :)

2015. dec. 8. 17:10
 12/43 anonim ***** válasza:

Hogy veszi át a szeperepét? ezt nem értem... volt is pont egy hasonló kérdésem a múltkor, amire a válasz azóta is ködös...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. dec. 8. 17:28
 13/43 anonim ***** válasza:

Ez a 2. hónap, hogy védekezés nélkül vagyunk együtt. Mivel úgy vagyunk vele, ha sikerül sikerül, ha nem akkor még most az sem baj mert még fiatalok vagyunk. Ezért nem is szoktam hőmérőzni. Annyit tudok, hogy csütörtöktől-szombatig igen magas az ovulációm. Így én a 26.-át nem várom. Van egy olyan érzésem, hogy sikerülni is fog. Elvileg azt mondják, hogy hosszan tartó fogamzásgátló szedésének abbahagyása után, hamar sikerülni fog a baba.

Én azt kívánom mindenkinek, hogy idén mindenki a legszebb karácsonyi ajándékot kapja, hogy sikerüljön mindenkinek a kisbaba.

2015. dec. 8. 17:58
 14/43 anonim ***** válasza:

Szentestere nem varom, Andi vagyok, en irtam ki az elmult honapokban a hasonlo, kerdeseket.

Bar megfogadtam, h nem fogok ide jonni, de annyi tortent, h nem irtam ki kerdest. 😊

Szedem az e-vitamint, es varjuk a csodat.

2015. dec. 8. 18:27
 15/43 anonim ***** válasza:
sziasztok. én 23-ra nem várom, de lehet hogy hamarabb, mert ciklus.hu szerint holnap lesz pé-m, de már vasárnap este óta érzem hogy van, hétfő reggel meg már a nyákos folyásom is megvolt mint általában. mi előtte 2 nappal próbálkoztunk mert kislányt szeretnénk a 3 éves kisfiunk mellé és a peteérés napján ugye fiúra nagyobb az esély, előtte meg a kislányra :) bízom benne hogy pár csajszi kivárta a petémet hogy egymásra találjanak :)
2015. dec. 8. 20:04
 16/43 anonim válasza:
Sziasztok, lehet, hogy nem nagyon illek ide, nekem 12-13.an lesz a nem vart. Csak azert csatlakoznek, mert latom egy jo csapat kezd alakulni. A parommal azt terveztuk, hogy ha oszzejon, akkor karacsonykor mondjuk el a nagyszuloknek a jo hirt. Ez az elso probalkozasunk es nagyon izgatott vagyok, bar meg semmilyen tunetet nem eszleltem, csak alhasi fajdalmat, amit felfazasnak tudok be, mert ez gyakran elofordul. Igaz meg csak a peteeresem utani 10. napnal tartok. De remenykedem, hogy karacsonyra meglephetjuk a nagyszuloket.
2015. dec. 8. 21:16
 17/43 A kérdező kommentje:

De szépen alakulunk! :) Ez nagy öröm számomra! Na, háta akkor most jön az az időszak, hogy várjuk a csodát.

Én 7 évig szedtem a fogamzásgátlót és elsőre összejött a baba (elment sajnos), majd a vetélés után is első próbálkozós hónapban is kismama lettem, ő a kislányom. :)

Én szedem a folsavat kb 1 hónapja és az e vitamint kemény 2 napja. Majd kiderül. Tényleg nagyon szép karácsonyi ajándék lenne, de ha ünnepek között derülne ki (28-ra nem várom ugyebár), az se lenne rossz. Ha mondjuk előbb lenne pé-m és egy 10-es teszt kimutatná már ünnepek között, akkor se mondanám el a családnak. Csak doki után, ami olyan 6 hetes környékén lenn. A tesóknak meg még később. 9. héten ment el a bab, így szeretnék "biztosra" menni. De az tuti, hogy szenteste reggelén tesztelek 10-essel, ha korábban lesz pé-m. Apa nagyon örülne a tesónak! :)

2015. dec. 9. 08:31
 18/43 A kérdező kommentje:
Uhh, de sok az elírás... :) Munkahelyen vagyok és kapkodok, nézzétek el nekem! :)
2015. dec. 9. 08:33
 19/43 anonim válasza:
Hat en nem tudnek annyit varni a jo hirrel az biztos... Nagy erofeszites kell ahhoz is, hogy ne mondjam el, hogy tervbe van. Viszont ma csinaltam egy tesztet...tudom, hogy nagyon korai, de nem birtam. Azt irja a teszten, h nem vart elott 4 nappal mar kimutatja, de ez csak 25-os, ugyhogy negativ lett:(. Proballok turelmes lenni es megvarni, a hetveget, hatha megis lesz valami belole. Nagyon szeretnem :)
2015. dec. 9. 10:42
 20/43 A kérdező kommentje:
4 nappal előbb max a 10-es mutatja ki szerintem. Kicsi türelem és remélhetőleg babát terem! :) Ne szomorodj el, mert nem szabad! Jön az a bab, ha ő jönni akar!
2015. dec. 9. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!