Ki nem várja december 13-ra? Mikor teszteltek leghamarabb?
Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 20:05
31/36 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg. Bár a peteérésem is csúszott egy napot. Lehet majd holnap. Tesztelni nem mertem, ha ma vagy holnap nem jön meg, kedden tesztelek.
2015. dec. 13. 10:12
32/36 anonim válasza:
ma megjött... (még jó, hogy nem teszteltem, megmarad köv. hónapra :) )
33/36 A kérdező kommentje:
Megjött :'( Úgy döntöttünk nem várunk tovább a csodára, hétfőn bejelentkezünk a Kaáliba.
2015. dec. 13. 20:21
34/36 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ne keseredj el! Nekem a kislányom a gyógyszer abbahagyása után azonnal kopogtatott, éppen ezért esett rosszul, hogy most hónapokig nem sikerült a kistesó.
Van egy ismerősöm, aki túl inszemináción, lombikon, sőt ezek után spontán is teherbe esett, de a 9. héten mindig elment a baba. Utolsó esélyt adva maguknak elmentek néhány hónapja Czeizel professzorhoz, aki azt mondta, hogy a vitaminhiányon kívül semmi bajuk! Láss csodát ma már félidős kismama! :)
Ezen felbuzdulva vettem Czeizel terhesvitamint, és a második hónapban teherbe estem. Ez már a 7. próbálkozós hónapunk volt!
Fel a fejjel, lehet egyszerűbb a megoldás, mint gondolnád! Sok sikert, szorítok neked!!! :)
35/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a bíztatást. Nekünk is ez volt az első, a vitaminok. Nálam magzatvédő, c vitamin, magnézium, méhpempő. A férjemnél kiderült, hogy kevés és rossz minőségű a sperma, erre is vitaminokat ajánlottak. Hát így sem jött össze :(
2015. dec. 14. 13:59
36/36 anonim válasza:
Sziasztok,en is 12-13.ara nem vartam meg ma sem jott meg. Penteken es szombaton ugy fajt a hasam mint mensi elott de se barnas folyas se semmi egyeb. Ma reggel teszteltem de negativ volt. Tortenjen mar valami, hogy vegre tudjam igen vagy nem...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!