Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 13-ra?...

Ki nem várja december 13-ra? Mikor teszteltek leghamarabb?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 20:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én ma lőttem el gy tesztet,de ugye negatív. Muszáj vagyok korán elkezdeni a tesztelést, mert mennem kell utroért a dokihoz. L.
2015. dec. 11. 05:53
 22/36 anonim ***** válasza:
én holnaptól nemvárom, azért így írom, mert változó (29-32 nap közötti ciklusaim vannak). Égvilágon semmit sem érzek, semit ami tehességre, vagy menzire utalna. Tesztelni nem fogok, csak ha már késik kb 1 hete. Jártam már úgy, hogy negatívat teszteltem, amiből egy hét elteltével halvány pozitív lett (aztán egy baba :) ), nem érdemes korán tesztelni, csak ha késik... Hogy megtudjam állni, nem is tartok itthon tesztet 8különben ellőném félóránként a készletet, mert én is elég türelmetlen vagyok. :) ) Várakozóállás...
2015. dec. 11. 15:31
 23/36 anonim válasza:
Na ki mit erez? En ma vagy holnapra nem varom... A tegnap olyan erzeseim voltak mint mensi elott, ma reggel meg szuro fajdalmat ereztem. Van ithon egy tesztem de nem akarom meg megcsinalni csak jovo het elejen, ha addig nem jon meg, ezert eldugattam a parommal, hogy veletlenul se essek kisertesbe. :)
2015. dec. 12. 09:18
 24/36 anonim ***** válasza:
Én holnapra nem vártam, de tegnap épp hogy csak a wc papíron volt egy kis barna folyásom, ma már valamivel több, de még nem vérzek.. Tegnapi tesztem nega, úgyhogy szerintem ez a hónap nekem bukta.. Sebaj, majd a következő ☺ Nektek még drukkolok, majd írjatok azért kinek sikerült ☺☺
2015. dec. 12. 11:49
 25/36 anonim ***** válasza:
Ja, azt kifelejtettem, hogy eddig soha nem barnáztam mensi előtt és után sem, bár ez az első clostis hónapom, gondolom a bogyesz miatt van.. Másnak is volt már ilyen a gyógyszertől? A hőm még fent van, igaz 1 tizeddel csökkent a tegnapihoz képest, de holnap biztosan megy még lentebb..
2015. dec. 12. 11:52
 26/36 anonim ***** válasza:
nálam még semmi... jövő hét vége felé tesztelek, addig nem! továbbra sincs semi tünetem.
2015. dec. 12. 12:30
 27/36 A kérdező kommentje:
Hogy érzitek? Holnap 13! Szerdai tesztem negatív volt.Korai volt tesztelni? Mai hőm még 36,9. Alaphőm 36,1-36,5 szokott lenni. Szerintetek?
2015. dec. 12. 13:32
 28/36 anonim ***** válasza:
Szerintem korán teszteltél.
2015. dec. 12. 13:49
 29/36 anonim ***** válasza:
A szerdai teszt tutira korai volt, bár én sem bírtam ki, de azért abban biztos voltam hogy negatív lesz 😀 inkább holnap reggel vagy hétfőn tesztelj, az a tuti 😉 drukkolokk
2015. dec. 12. 14:01
 30/36 anonim ***** válasza:
A barnázást követően ma reggelre nekem megjött.. Sebaj, új hónap... ☺ Nálatok mizujs?
2015. dec. 13. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!