Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 13-ra?...

Ki nem várja december 13-ra? Mikor teszteltek leghamarabb?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 20:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

3-as vagyok,

Én nem vezetek görbét, de ovu tesztet csináltam ebben a hónapban, és az alapján, meg érzetre is 28-án volt ovum. Előtte napokban, és aznap is együtt voltunk, de hát ugye ez még nem garancia... :)

2015. dec. 8. 15:00
 12/36 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Closty-t nekem is írtak, még a harmadik gyerrek előtt, 11 hónap próbálkozás után - mert nődoki szerint nem volt peteérés (hőgörbim szerint igen, de nem vette figyelembe). Nem váltottam ki a Closty-t, abbahagytam a hőgörbi vezetést és a 12 hónapban "magától" megfogant a harmadik kislányunk. Ez még csak az első hónap, de nem lesz szerencsénk, mert elkezdett szurkálni a hasam, nekem menzi előtti napokban mindig szokott...
2015. dec. 8. 15:44
 13/36 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 13-14.re nemvárom:)ma reggel pisilés előtt valami nyúlós kb 5 cm-es nyák folyt ki belőlem.Volt már vkinek ilyen?
2015. dec. 8. 16:11
 14/36 anonim ***** válasza:
Én pcosre és irre kaptam clostyt és choragon szurit. Múlt héten hétfőn kaptam 6 órakor. Én ma csináltam tesztem, hogy lássam hogyan ürül ki. Fénynél forgatva mondanám halovány pozinak. Kétnaponta fogok tesztelni, mert a dokihoz vissza kell mennen utroért egyből. Missed abom volt júniusban. L.
2015. dec. 8. 19:06
 15/36 anonim válasza:
Sziasztok, en 12-13ra nem varom, tunetet nem eszleltem meg. A melleim nem szoktak fajni es a hasam alatt is csak azelott valo nap. Viszont a tegnap es ma furcsa alhasi fajdalmam volt, van, amit felfazasnak tudok be, de megsem olyan mint amilyen szokott ilyenkor lenni. Ti mikor teszteltek leghamarabb? Ja es elso probalkozas... Varjak legalabb pentekig? Mindenkinek drukkolok!
2015. dec. 8. 21:26
 16/36 anonim ***** válasza:
Hát én ma nem bírtam magammal, úgyhogy ellőttem egy tesztet 😀 Olyan haloványka lett hogy negatívnak veszem.. Legközelebb csak pénteken csinálok, a 12. Napon. Más is türelmetlen ennyire mint én?! 😀
2015. dec. 9. 11:00
 17/36 A kérdező kommentje:
Én is ilyen türelmetlen voltam. De ez enyém teljesen negatív. Halvány reménysugár sincs. Belebetegszem :'(
2015. dec. 9. 11:36
 18/36 anonim ***** válasza:
Lányok!Kinek milyen a folyása?
2015. dec. 9. 16:13
 19/36 anonim válasza:
En is elutottem ma egy tesztet, az enyem is negativ :( Belehalok ebbe a remenykedesbe, 2 csikot akarok vegre latni...
2015. dec. 9. 17:57
 20/36 anonim ***** válasza:
sziasztok. én sem várom dec.13-ra. Tegnap voltam dogkinál(rutin vizsgálat miatt) nézett ultrahanggal, azt mondta h nemsokára meg fog jönni, de ő nem tudja, h már ebben a honapban is probálkozunk. Nem tudom, állitolag ugyanugy megvastagodott a nyálkahártya menzi előtt is mint terhességnél. Majd meglátjuk.
2015. dec. 10. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!