Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmúltak a tünetek 8 hetesen....

Elmúltak a tünetek 8 hetesen. Baj lehet?

Figyelt kérdés
Nem fáj a cicim napok óta, nem émelygek reggel, a kávétól sem vagyok rosszul. talán a fáradtság maradt meg de az sem olyan durva... legközelebb csak 12 hetesen kell mennem ultrahangra. Kérjek hamarabbi időpontot? Baj lehet? Aggódom.

2015. dec. 4. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Baj akkor van ha vérzel és görcs kíséri. A többivel meg nem kell foglalkozni.
2015. dec. 4. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy baj van,de én tudok sajnos egy negatív példát.Ugyanígy elmúltak barátnőm tünetei,egyik napról a másikra,10 hetesen.Szintén 12 hetes kontrollnál mondta a doki,hogy már elhalt 2 hete.Nem ijesztegetni akarlak természetesen,sőt szinte tuti,hogy nincs baj,de én elmennék dokihoz,mivel én láttam példát.
2015. dec. 4. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, h baj van, de ezt sajnos senki nem tudja megmondani neked. :(

Én kérnék a helyedben egy időpontot, nézzék meg minden ok-e és megnyugszol! :)

A tünetek elmúlhatnak csak úgy pikk-pakk is, nem jelnt ez bajt.

Nálunk amúgy 10. héten mindenkit visszahívnak még egy UH-ra a 12 hetes előtt.

2015. dec. 4. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
felhívtam az orvost, nem tud fogadni csak kedden, de azt mondta, hogy ha görcsölök, vérzek, azonnal mennyek a sürgősségire. Nem igazán nyugtatott meg.
2015. dec. 4. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez onmagaban nem feltetlenul jelent bajt, a tunetek jonnek, mennek.

De negativ peldam nekem is van. En nagyon puffadtam es emelyegtem sokat a terhesseg elejetol, allandoan pisilni jartam, ejjel is 2-3 alkalommal. Volt pecseteloverzesem 8 hetesen, voltunk uh-n, minden tokeletes volt, volt szivhang es jo meretek. 11. heten ujra kezdodott a pecseteles, a doki nyugtatott, nincs biztos gond, csak megint az, mint a multkori. A kovetkezo heten lett volna ultrahang.

Kovetkezo reggel 7-kor keltem, mert ataludtam az ejszakat pisiles nelkul es az osszes tunetem megszunt. Se puffadas, se hanyinger. Ugyhogy en igy mentem is uh-ra es kiderult, hogy mar elhalt az embrio, valoszinuleg akkor kezdett a hormonszint csokkenni, ezert multak el a tunetek.

De te nem verzel, nem gorcsolsz, ami viszont nagyon biztato!

2015. dec. 4. 17:39
 6/8 mandiga ***** válasza:

Nem feltétlenül jelent gondot. Negatív példám nekem is van, hírtelen elmúlott minden tünet, de nekem kezdődött a barnázás pár napig, majd erős görcs és vetélés lett belőle.

A lányommal viszont 8 hetesen kezdődtek a rosszullétek.

Minden terhesség más.

Szorítok, hogy minden rendben legyen. :)

2015. dec. 4. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a tuneteim jottek-mentek-minden alkalommal ketsegbe estem, h biztos valamibaj van, majd joval a tankonyvi 12.hét elott, 10hetes terhesen az osszes tunetemet egyszerre mintha elfújta volna a szél és csodásan ereztem magamat, leszámítva az aggodast. :) Ameddig nincs gorcs és vérzes nyugodj meg és próbalj meg pozitivan gondolkozni. Tudom ez nagyon nehez, de bizz magadban es a babadban!
2015. dec. 4. 23:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem semmi tünetem nem volt örültem neki es a pszichika kemény dolog viggyàzz magatokra!
2015. dec. 5. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!