Elmúltak a tünetek 8 hetesen. Baj lehet?
Nem biztos, h baj van, de ezt sajnos senki nem tudja megmondani neked. :(
Én kérnék a helyedben egy időpontot, nézzék meg minden ok-e és megnyugszol! :)
A tünetek elmúlhatnak csak úgy pikk-pakk is, nem jelnt ez bajt.
Nálunk amúgy 10. héten mindenkit visszahívnak még egy UH-ra a 12 hetes előtt.
Ez onmagaban nem feltetlenul jelent bajt, a tunetek jonnek, mennek.
De negativ peldam nekem is van. En nagyon puffadtam es emelyegtem sokat a terhesseg elejetol, allandoan pisilni jartam, ejjel is 2-3 alkalommal. Volt pecseteloverzesem 8 hetesen, voltunk uh-n, minden tokeletes volt, volt szivhang es jo meretek. 11. heten ujra kezdodott a pecseteles, a doki nyugtatott, nincs biztos gond, csak megint az, mint a multkori. A kovetkezo heten lett volna ultrahang.
Kovetkezo reggel 7-kor keltem, mert ataludtam az ejszakat pisiles nelkul es az osszes tunetem megszunt. Se puffadas, se hanyinger. Ugyhogy en igy mentem is uh-ra es kiderult, hogy mar elhalt az embrio, valoszinuleg akkor kezdett a hormonszint csokkenni, ezert multak el a tunetek.
De te nem verzel, nem gorcsolsz, ami viszont nagyon biztato!
Nem feltétlenül jelent gondot. Negatív példám nekem is van, hírtelen elmúlott minden tünet, de nekem kezdődött a barnázás pár napig, majd erős görcs és vetélés lett belőle.
A lányommal viszont 8 hetesen kezdődtek a rosszullétek.
Minden terhesség más.
Szorítok, hogy minden rendben legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!