Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerdára nem várom. De úgy...

Szerdára nem várom. De úgy érzem elmúltak a tünetek. A megjön érzés megszünt, helyette egy minimális hasszúrka van. De az elmúlt napokhoz képest elenyésző. Akkor nem baba?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 14. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni,bármi is lehet,ki kell várnod sajnos az időt,én ilyenkor teszteltem és kimutatta,ha nagyon nyugtalan vagy,és nem fogsz csalódni ha negatív(bár biztos fogsz)

akkor tesztelj egy reggeli vizeletből, nagy érzékenységű teszttel.Sok sikert!

2008. ápr. 14. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:

én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem ma (nem)kellett volna megjönnie, de soha nem rendszeres nekem. Ha meg is jön, akkor 5 hétre.

Mindegy, én most várok. Szerintem te is tedd ezt türelemmel. Nekem is pár napja szúrkál, fájdogál a hasam. Nem tudom, mit gondoljak. Ezért csak várok. De én nagyon bízok benne, mert jók voltak az eredményeim ebben a hónapban.

Drukkolok neked!

2008. ápr. 14. 16:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Mik voltak a jó eredményeid? Írd le légyszi
2008. ápr. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!