Miért nem tudják a tesztelők megvárni a nemvárt napját?
Reménykednek.
Türelmetlenek.
Félnek.
Én miért fogok tesztelni korábban ebben a hónapban? Azért, mert ideális esetben kb. 3-6 hónap múlva szeretnék teherbe esni, ha előbb, annak is örülnénk. De most felajánlottak egy munkahelyi váltási lehetőséget, s a próbaidőbe nyilván terhesen nem vágok bele. Szeretném a gyermekemnek a legjobbat adni, biztos háttérrel, és kiszámíthatóbb munkavégzéssel.
Mert regota akarnak babat peldaul es szeretnek mielobb tudni mert hormonalis okokbol tudniuk kell mielobb, hogy kapjanak progeszteronpotlast.
Az ilyen tipusu problemaju noket meg is ertem. De aki par honapja akar csak azon en is csak mosolygok miert ilyen turelmetlen. Mi lesz vele ha egy ev mulva sem jon a baba?
Az utolsó előtti mondatoddal nem értek egyet, bár nem is teljesen értem. A vetélések java része úgy történik, hogy nem tudnak a nők róla, hogy terhesek voltak. Egyszerűen csak megjön nekik. Az, hogy veled nem történt ilyen a fizikai munka miatt, nem azt jelenti, hogy mással sem. Mintha azt mondanám, hogy felvettek a Corvinusra, nyilván a gimiből mindenkit felvesznek, hiszen velem ez történt.
Velünk ez volt: A vetélésem után csalódtunk, hogy nem sikerült egyből az új baba. Kicsit begőzöltünk a férjemmel és vettünk egy 30db-os one stepet. Peteérés utáni héttől minden nap teszteltünk vele, pedig a terhességet csak 3 nap késéssel mutatta ki végül:D türelmetlenség, lekötötte a figyelmünket és elindult tőle a nap. olyan volt, minta ha egy gyufára pisilnék, az se mutat ki semmit, de valahogy lefoglalta a figyelmünket.
szerencsére a 2. hónapban sikerült, így nem őrültünk bele...
26 hkm
Tudod az 1. babámra több mint 2,5 évet vártam. Az embert a csalódottság a fájdalom a depresszió szélére sodorja..sokan észre sem veszik, de már semmi nem ad nekik boldogágot csak a következő teszt reménye...és újabb és újabb 28 napokat várni őrjítő.
Ráadásul sok nőnek nem is szabályos a ciklusa. Nekem 30-60 nap közötti naposak voltak a problémáim miatt...
reménykedtem mindig..hátha most..hátha múltkor az a szúrás az az volt...
Persze a szívem mélyén tudtam hogy a beképzelt tünetek, a korai tesztek semmit nem jelentenek, de csak így éltem túl...
Tehát hogy mi az oka a korai teszteléseknek?
1 szóval
A REMÉNY, a remény hogy nem kell több éjszakát átsírnom, hogy nem kell zokogásba kitörnöm ha meglátok egy újabb kismamát, hogy újra boldog leheteek. A remény hogy én is édesanya lehetek , úgy ahogy az sokaknak természetesen megadatik.
Szerencsém volt, sikerült...de a 2.-ra ugyanígy vártam.
És szégyen nem szégyen az utolsó 40-50 napos ciklusomban november 4-én kb teszteltem egy olyan vékony halványat hogy az nevetséges...azóta 10 tesztet csináltam, pedig már hetek óta tudom hogy terhes vagyok, UH is bizonyította 2 napja.
Tehát én igyekszem megérteni az elkeseredett tesztelőket, tünetkeresőket, próbálok hozzájuk kedvesen szólni. ŐSZINTÉN, de kedvesen, tapintatosan és optimistán. Nem rúgok a kommentemmel beléjük még egyet, mert nem tudhatom milyen sors, milyen hónapok állnak mögöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!