Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az eselye a terhességne...

Mennyi az eselye a terhességnek?!?! (lent)

Figyelt kérdés

Menstruáció 3.napjan (szombat reggel)szó szerint szétszakadt a gumi...nem kilyukadt,szétszakadt...minden belem ment. A menstruációmból kifolyólag nem szedtem be esemény utanit mert feleslegesnek találtam. Mar szinte nem is verzek,inkabb csak barnazasnak mondanam...mennyi az eselye annak,hogy esetlegesen terhes leszek?

Mikor kezdjek aggódni?

Esetleg tudok valamit tenni ellene?

Valaszokat Koszonom.

(Ékezetek miatt elnézést kerek,telefonról vagyok..)

2015. dec. 1. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem rovidek a ciklusaid 24-26 nap akkor szerintem nem leszel terhes :)
2015. dec. 1. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
simán lehetsz terhes. vannak, akik menstruáció alatt estek teherbe. be kellett volna venned az esemény utánit, ha ennyire nem akarsz gyereket. semmit nem tudsz már tenni ellene, csak viselni a következményeket.
2015. dec. 1. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam már itt is, hogy akivel ugyanez történt, nem írt fel esemény utánit az orvos, mondván, hogy menstruált. Kicsi az esélye, szerintem ráérsz akkor aggódni, ha nem jön meg a következő menstruációd.
2015. dec. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!