Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció előtt 2 nappal...

Ovuláció előtt 2 nappal óvszerre került előváladéktól mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kicsit beparáztam, örülnék, ha páran tudnátok segíteni. Az eset 2,5 napja történt. A barátom elment fürödni, szerintem pisilt is. Aztán lefeküdtünk. Előváladéka volt, amibe belenyúlt, így a kezéről az óvszer külsejére is került valamennyi. A hasunk és a szeméremdombom is olyan volt. Szerintetek ennyiből lehetek terhes? Ma van az ovum, fáj nyomásra a jobb petefészkem /máskor is fájt ovukor, csak akkor a bal.../ Köszönöm az egyenes, normális, indokolt válaszokat! 16/L 20/F

2015. aug. 30. 01:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem akarom azt mondani,hogy eselytelen mert sajna egy paranyi esely van.

Arra voksolok,hogy beszelj anyudekkal azert ok jobban tudjak mint mi idegenek. Ha azt mondjak kell gyogyszer akkor futas a surgossegire!

Legkozelebb ha tudjatok,hogy elovaladekos lehetett az orvszer huzzatok tisztat.

Remelem nem csuszott be a baba!

18/L

2015. aug. 30. 02:42
 2/5 anonim válasza:
Ez a kérdés már volt 1 napja. Szerintem nem vagy az, de basszus ha ennyire komoly menj el orvoshoz, vagy egy esemény utánit bevehettél volna.
2015. aug. 30. 03:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Már lecsúsztam az esemeny utániról. Nemtudom, hogy komoly-e. A barátom szerint nyugodjak meg, mert ő sem hülye, nem akar még gyereket és szerinte nem történt gáz.

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az esélye. De köszi a válaszokat!

2015. aug. 30. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, terhes vagy. Nekem már jó ideje nem sikerül teherbe esnem, irigyellek.
2015. aug. 31. 19:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok, nem szeretnék még kisbabát.
2015. aug. 31. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!