Szerintetek egy orgazmustól lehet spontán tüszö repedés?
Figyelt kérdés
Tegnap este voltunk együtt a párommal eddig a hőm 36.0 és 36.2 között volt és ma reggel meg fel ment 36.6-ra. Szerintetek ? Ja és van egy kevés fehéres folyásom.2010. márc. 21. 20:17
1/6 anonim válasza:
Az orgazmus indukálhat rendkívüli peteérést. Lehet, veled is ez történt.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de az is ugyan olyan termékeny mint a közép idős, ma vagyok a ciklus 8 napján. Málna levél és cikckafark teát iszok + Clostyt a 2naptol a 10 napig 2x1. így van esély?
2010. márc. 21. 20:37
3/6 anonim válasza:
Ez a peteérés ugyanolyan jó termékenység szempontjából, mint a középidős:) Reméljük ez azt jelenti, hogy ügyesek voltatok:)
Drukkolok!
4/6 anonim válasza:
Szia! Sajnos az ilyen peték nem elég érettek :( Ezért is nem szokott terhesség lenni belőle. Viszont én kívánom, hogy nálatok összejön így a baba :):)
5/6 A kérdező kommentje:
Azért én bizom benne hogy sikeres ha az volt.
2010. márc. 21. 22:28
6/6 anonim válasza:
Szia!
Lehet.
Én is így lettem kismama:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!