Choragon injekció beadása után még nőhetnek a tüszők a repedés napjáig? Bővebben lent.
Ma, a ciklus 12. napján voltam nőgyógyásznál, és clostilbegyt segítségével, két tüszőm is megérett, van egy 16 és egy 19 mm tüszőm. Meg is kaptam a Choragon injekciót, ami segít repeszteni. Mennyi idő után repednek meg a tüszők? Addig még nőhetnek? A méhnyálkahártya is vastagodik még addig?
Ha ma, holnap és holnapután együtt tudunk lenni a párommal az jó?
Szia,
köszönöm szépen. Akkor valószínű, hogy ma késő este lesz majd, mert tegnap délelőtt fél 10-kor kaptam meg.
Ha ma együtt leszünk, de holnap este esetleg nem tudunk, attól még sikerülhet a baba?
Neked sikerült a baba az injekció segítségével?
Szia,
azért én nagyon drukkolok, hogy baba legyen, ne pedig piri!
Én tegnap kaptam a szurit, együtt voltunk csütörtök, péntek, ma és holnap is, mert ha jól számolom ma éjszaka reped.
Szia,
akkor továbbra is drukkolok, hogy ne is jöjjön, hanem baba legyen!!!! Mikor tesztelsz? Majd írj, hogy mi újság, nagyon szorítok!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!