Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Choragon injekció beadása...

Choragon injekció beadása után még nőhetnek a tüszők a repedés napjáig? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ma, a ciklus 12. napján voltam nőgyógyásznál, és clostilbegyt segítségével, két tüszőm is megérett, van egy 16 és egy 19 mm tüszőm. Meg is kaptam a Choragon injekciót, ami segít repeszteni. Mennyi idő után repednek meg a tüszők? Addig még nőhetnek? A méhnyálkahártya is vastagodik még addig?

Ha ma, holnap és holnapután együtt tudunk lenni a párommal az jó?

2010. ápr. 2. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szinte percre pontosan 36 óra. Szerintem nőhet addig a tüsző és a nyálkahártya is. Az együttlétek időpontja is teljesen jó. Bár nekem a doki a szuri előtti és utáni napot javasolta.
2010. ápr. 2. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia,

köszönöm szépen. Akkor valószínű, hogy ma késő este lesz majd, mert tegnap délelőtt fél 10-kor kaptam meg.

Ha ma együtt leszünk, de holnap este esetleg nem tudunk, attól még sikerülhet a baba?

Neked sikerült a baba az injekció segítségével?

2010. ápr. 3. 06:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már 2 hónapon vagyok túl, eddig nem sikerült. Először a tüszőrepedés napján voltunk együtt, ebben a hónapban az injekció beadása előtti és az injekció napján és úgy néz ki, hogy holnap meg fog jönni. Neked drukkolok!
2010. ápr. 3. 11:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia,

azért én nagyon drukkolok, hogy baba legyen, ne pedig piri!

Én tegnap kaptam a szurit, együtt voltunk csütörtök, péntek, ma és holnap is, mert ha jól számolom ma éjszaka reped.

2010. ápr. 3. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Képzeld, még nem jött meg. Remélem nem is fog, pedig tegnap kellett volna.
2010. ápr. 5. 08:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia,

akkor továbbra is drukkolok, hogy ne is jöjjön, hanem baba legyen!!!! Mikor tesztelsz? Majd írj, hogy mi újság, nagyon szorítok!!!!!!

2010. ápr. 5. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!