Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Mikor tesztelhetek...

Lombikosok! Mikor tesztelhetek, hogy megbízható eredményt kapjak?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken (27/11/2015)volt az első embriótranszferem. Két négysejtes embriócskát ültettek be. Tűszőrepesztó injekciót múlt hétfőn (23/11/2015) este 10.30-kor kaptam meg. A vérvétel HCG-re jövő szerdán lesz (dec. 9-én). De türelmetlen vagyok, már 7 éve várunk egy pozitív tesztre. Szóval szerintetek, a hétvégén már tesztelhetek, vagy inkább várjak hétfőig?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2015. dec. 1. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Drukk es ne add fel! Neked is szep napot! :)
2015. dec. 7. 15:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan meg fogok őrülni. Ma reggel voltam vérvételen. Itt nálunk (külföldön élek) az ember megnézheti az eredeményt az interneten. Eddig bármilyen tesztet kellett csinálniuk, fél 1-kor már megvolt az eredmény. Persze, most még mindig semmi...Jaaaaaj!!!!!!!!!!! Tudom, hogy nem sikerült, de akkor is jó lenne tudni már biztosra. Írok amint tudok valamit.
2015. dec. 9. 14:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Na, most lett meg az eredmény. 22 a hcg-m, nem tudom ez mit jelent. Valószínűleg, elkezdődött valami, de aztán nem tudott befejeződni:(( Kiírok egy kérdést, hogy hátha valaki már járt így.
2015. dec. 9. 15:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem a dokival és azt mondta hogy neki hivatalosan terhes vagyok, bár az értékek nem túl jók. Hétfőn kell visszamenem megint vérvételre, és ha 2 naponta duplazodik a hcg, akkor lehet hogy jó lesz. Hát meglátjuk. Ma reggel produkáltam életem első pozitív terhességi tesztjét, de nem tudok neki maradéktalanul orulni:-(
2015. dec. 10. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!