Lombikosok! Mikor tesztelhetek, hogy megbízható eredményt kapjak?
Múlt héten pénteken (27/11/2015)volt az első embriótranszferem. Két négysejtes embriócskát ültettek be. Tűszőrepesztó injekciót múlt hétfőn (23/11/2015) este 10.30-kor kaptam meg. A vérvétel HCG-re jövő szerdán lesz (dec. 9-én). De türelmetlen vagyok, már 7 éve várunk egy pozitív tesztre. Szóval szerintetek, a hétvégén már tesztelhetek, vagy inkább várjak hétfőig?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Jó reggelt!
Köszönöm a válaszokat és a drukkot:) Kedves Utolsó, neked valószínűleg 5 napos transzfered volt, ha már 4 nappal utána pozitív lett a teszted, vagy nem? Vagy esetleg ikrek?
Azt hiszem, hogy ellövök egy tesztet pénteken, majd megírom mi lett.
Egyébként nem hiszem, hogy sikerült, mert hétfő óta rettenetesen fáj a hasam és olyan mintha azonnal megjönne a mensim. Ezt már sajnos sokszor éreztem ebben az időben és sohasem babát jelentett:( Majd jelentkezem.
Ne add fel!Lehet még korai volt hisz négysejtesen kaptad őket vissza!:)
Drukkolok!
(5napos blasztocitás :)) )
Koszonom a drukkot!
Vegul nem teszteltem ma reggel, mert tuti hogy nem sikerult es nem volt kedvem ahhoz, hogy meg egy negativ tesztet lassak...Szerdan jelentkezem hogy mi lett a vervetel eredmenye. Szep napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!