A legolcsóbb terhességi teszt is megbízható? Gyógyszertári és 350 ft-os. Napközbe is tesztelhetek?
Figyelt kérdés
2008. febr. 26. 09:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb reggeli első vizelettel tesztelni, akkor nagyobb mennyiségű HCG van benne, ha babás vagy.
2/5 anonim válasza:
ha rá van írva a tesztre, hogy a nap bármely szakaszában elvégezhető, akkor napközben is tesztelhetsz. Már késik? Mióta? Ha még nem késik, akkor viszont reggeli elsőből csináld, mert akkor még lehetséges, hogy elég kevés a hcg a szervezetedben.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az olcsóbb is van olyan megbízható mint a drágább, ha a reggeli első vizeletből csinálod a tesztet!
4/5 anonim válasza:
A válaszom: IGEN.
Én anno a netről rendeltem Romed Terhességi Gyorstesztet, mert paráztam bemenni a gyógyszertárba....
Két napon belül ki is hozták, az eredmény pedig az lett, amit vártam.
Szóval lehet h olcsó, de megbízható, pontos, és teljesen rendben van.
5/5 anonim válasza:
Sajnos, manapság nem az ár mutatja a minőséget!
Lehet az olcsó 100%-ig jó, és fordítva!
Én romed teszteket próbáltam eddig, és sokfélének utána olvastam.
A tapasztalatok alapján én ezt tartom megbízhatónak.
kb 700 Ft körül van az ára, de a tesztcsíkos csak 300 Ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!