Teherbe eshettem, és ezek már a rosszullétek?
November 19-én kiszakadt az óvszer, pár percig nem vettük észre, de a párom nem élvezett el. Másnap megjött a menzeszem, ezért az orvos azt mondta, nem kell esemény utáni.
Tegnap óta szörnyű hányingerem van, émelygek az ételektől. Különben most kezdett el peteérés-szerű folyásom is lenni.
Lehetséges, hogy teherbe estem?
Próbálok nem idegeskedni, de azért félek kicsit... Több évig szedtem tablettát, ez volt az első együttlét óvszerrel. Tablettát augusztusban hagytam abba..
Abban bízok, hogy szoktam érezni a peteérést, és csak pár perc volt, menzesz előtt közvetlen... Pontosabban délután történt, reggel már megjött (illetve aznap is volt egy kevés barnás vérzés..)
Úgy írod a kérdést, mintha a rosszullétből állapítanák meg a terhességet.
És ha te egyáltalán nem produkálsz majd tünetet?
Könnyű beképzelni a "papírforma szerinti" tünet alapján a terhességet.
Nekem csak a kimaradt menzesz jelezte a terhességet, később sem volt semmi, imádtam, végig jól voltam.
Viszont amikor kicsi volt a fiam, annyira rettegtem, hogy megint terhes leszek, hogy szinte minden tünetet produkáltam, és szentül hittem, hogy terhes vagyok. Pedig nem.
SZóval ne alapozz a tünetekre.
Tesztelj, az biztosabb, ha időben van elkészítve.
2. vagyok.
Nekem is megy a hasam, rossz a gyomrom, fáj a derekam. Nem vagyok terhes.
Tudom, hogy az a biztos, de még ki se mutatná...
Mikor teszteljek, hogy tuti legyen? Szerintetek mekkora esélyem van a babára? Nagyon nem hiányzott ez most, úgyhogy abortusz lesz a vége, ha mégis sikerült.. :((
"Hasam is megy, görcsöl.."
Hányás-hasmenés vírus? Már benne van a levegőben, az egész családon végigment, engem 3 napra teljesen ledöntött a lábamról.
+ a hasmenés nem a terhesség tünete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!