Hogy is van most ez? Menzi előtt vagy után eshettem teherbe?
Figyelt kérdés
Augusztus 26.-án volt az utolsó menzim. Legelső orvosi vizsgálatra 7 hetesen mentem vagyis az orvosom szerint és a pici méretéből ítélve annyi voltam. Aztán 2 hét múlva 9 hetesen is megegyeztek a méretek. De akkor a menzim hetén kellett hogy megtermékenyüljek. Az első tesztet viszont szeptember 15.-én csináltam ami igaz nagyon halvány volt még. Sztem egy 10 napos terhessegnel ilyen halvány még a teszt. És 23 naposal a ciklusaim a menzim 4-5 napig tart.2015. nov. 21. 09:15
1/4 anonim válasza:
Szia! Most hány hetes vagy pontosan a mai napon?
2/4 A kérdező kommentje:
Kedden voltam 12
2015. nov. 21. 14:17
3/4 anonim válasza:
Azért kérdeztem, mert nekem augusztus 25-én volt meg a mensim és 12h 4n mondott az orvos. Szerintem később fogant a babám. Attól is függ hány naposak a ciklusaid.Az enyém 32.
4/4 anonim válasza:
Hihetsz az ultrahang méreteknek, és vajon, hogy korábban fogan, akár a ciklus elején is. A fogantatás körülbelüli idejét a 7-12. hét közötti uh alapján lehet a legpontosabban belőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!