Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem igy?

Teherbe eshettem igy?

Figyelt kérdés
Fel eve, atlagosan 18 napnta menstrualok. Utoljara szeptember 26-30.ig volt meg. Ra 4 napra, oktober 4.en a baratom kiverte maganak a furdoszobaban aztan alaposan lemosta. Fel ora mulva megprobalta nekem 'betenni'..felig ment csak be..aztan hagytuk az egeszet mertbkicsit fajt nekem.Nem elvezett belem.(hiszen joval elotte kiverte, nekem meg csak betenni probalta). viszont nekem mar 21 napja nem jott meg es azt vettem eszre h mostanaban joval szomjasabb vagyok. Hanyinger,szedules,nagy etvagy,stb Nem jelentkezett semmi. Menyni az eselye h terhes vagyok?

2015. okt. 21. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Van esély. Csinálj tesztet és kiderül.

Nekem mindhárom gyerekemnél az első tünet az erős szomjúság volt...

Előváladék lehetett rajta, és hát betette, ha nem is teljesen.

Egyébként az mondjuk kérdés, hogy a ciklusoddal mi van, mert 18 naponta az nem normális, szóval már csak emiatt is orvoshoz kéne menned. Ha meg van baba, akkor amiatt...

2015. okt. 21. 17:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Ma megjott,a 23.napon. De multkor rosszul irtam,mert nem okt.4.en Hanem okt.11.en "rakta be. Azaz 12 napja. De most megjott,viszont neten olvastam olyat h beagyazodasi verzes..az mennyibido utan van? (Egyebkent terhessegi tuneteim most sincsenek es a szomjusagom is abbamaradt)(meg neztem ,elovaladektol teherbe esni kicsi az esely)..de igy ezek utan mit gondolsz? Valoszinuleg csak tulparaztam a dolgokat es mensizek, vagy lehetseges h ez beagyazodasi verzes?
2015. okt. 23. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!