Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gyakori vizelési inger,...

A gyakori vizelési inger, mellfeájás, többszöri evés és 7. napi késés lehet terhesség?

Figyelt kérdés
2008. szept. 13. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
ajajj!!! tesztelj!!!
2008. szept. 13. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul megjön érzésem van de néha néha jön elő és nem görcsölés csak szurkálós vagy milyen :):) Folyton ennék is :)
2008. szept. 13. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
elso valasz iroja: ugyan ugy voltam en is, allandoan szaladgaltam a wc re mert azt ereztem hogy na most jott meg hol ott a kicsi tunderemet mar a szivem alatt hordtam:)
2008. szept. 13. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
De komoly :) Akkor remélem baba van :) Megírom mindneképp :) Ti hány hetes babásak vagytok vagy mennyi idős ha már megvan :) ?
2008. szept. 13. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
persze megvan:) mar az enyem nagylany 15 honapos!! mar akarunk neki lassan kistestvert!:) remelem nalad is baba van, es minnel hamarabb tesztelj es ird meg hogy mi lett az eredmeny ha akarsz privatba is megirhatod!:) puszi
2008. szept. 13. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nálam is igy kezdödött... :)Teszt :)

Nálam az elmaradt mensi utáni 2.dik nap már pozitiv volt a teszt:)Hajrá:)

33hetes kismama

2008. szept. 14. 07:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 7 napos késés után mertem tesztet csinálni, mert már annyi negatív tesztem volt, hogy féltem, hogy megint negatív lesz. aztán elkezdőtek az émelygések, és összeszedtem a bátorságom, és csináltam tesztet. gondoltam, lesz, ami lesz. És pozitív lett. Biztos, hogy babás vagy, tesztelj!!!!!
2008. szept. 14. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!