Mi lehet a baj? Terhesség, késés, vagy más is szerepelhet?
Figyelt kérdés
Már egy hete nem jön meg.Semmi mensesre vagy terhességre utaló jel nincs.Még nem akarunk gyereket.Tegnap szeretkeztünk a barátommal és furcsa érzésem volt...elején fájt, mintha meglennék belül duzzadva és elsőnek nem szóltam,de 2mp után már nem bírtam.Megkértem, hogy vizsgáljon meg nem-e talál bent valami csomót, vagy szokatlant..vizesebb, vagy puffadtabb, görcsös bármit...De nem, azt mondta semmi.Amikor terveztem, hogy meg fog jönni (1 hete már) fájt a mellbimbóm, de azóta nem.Sokszor szédülök, mert vérszegény vagyok, az orvosom sok folyadékot mondott,így is teszek, fél éve nem szédültem mikor felálltam is bárhol voltam, de most megint, pedig betartom a folyadékbevitelem mennyiségét.Mi bajom lehet???2009. aug. 23. 15:30
1/4 anonim válasza:
Sokminden. Lehetetsz terhes, lehet egy fertőzésed, lehet valami hormonális problémád. Lehet pajzsmirigy problémád......
Menj dokihoz, csinálj tesztet.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja,és szex közben nem lesz nedvem és egyébként nincs fehér folyásom egy picit se, pedig szokott.(ami szerintem természetes kéne, hogy legyen...)
2009. aug. 23. 15:38
3/4 A kérdező kommentje:
Ebben a hónapban voltam külföldön nyaralni és nem éppen a legjobb helyet kaptuk,mondhatni alig mertem bármihez is hozzáérni nehogy valami bajom legyen, mindig törlőkendőztem.Fürdőztünk is a tengerben, az utolsó nap nem éppen tiszta tengerhez volt szerencsénk.Ezért csak bementem...bevizeztem magam és kimentem a napozni, nem is mentem vissza.Félek!
2009. aug. 23. 15:44
4/4 anonim válasza:
hát én a helyedben először is egy tesztet csinálnék, de azok alapján amiket írtál bármilyen fertőzésed is lehet...
sztem hétfőn teszt és bármi is az eredmény irány a doki!
kívánom hogy úgy legyen ahogy akarod!, de bajod ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!