Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent ilyenkor a teszt?

Mit jelent ilyenkor a teszt?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam egy tesztet, ez a 28. nap.

Amikor megcsináltam, csont pozitívnak láttam, és el is könyveltem, hogy akkor ebből nem lesz baba, főleg hogy fájt a derekam és a hasam (azóta is) Visszafeküdtem aludni, aztán 2,5 órával később ránéztem a tesztre, és piszok haloványan de látszik még egy csík.

Viszont nem tudom hogy "számít-e", a leírásban az volt, hogy 5 percet kell várni (lehet hogy nem is vártam annyit, mert álmos voltam fél 7kor), és hogy 30percen túl nem érvényes.

Nem tudom mikor ment oda a csík... :(

Viszont annyit tudok, hogy az elmúlt hónapban teszteltem ugyanilyen teszttel, és akkor is ránéztem utólag a negatívra, sőt annál "gagyibb tesztre" is ránéztem újra, és ami negatív volt, az mindig negatív is maradt, órákkal később, szóval ilyen "száradási csíkot", amiről itt mindig olvasok, ilyet még sosem tapasztaltam...

2015. nov. 29. 09:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha tesztelnél újra?
2015. nov. 29. 10:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, nincs több tesztem, és ma venni sem tudok...
2015. nov. 29. 10:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Csont pozitív?
2015. nov. 29. 10:56
 4/13 mandiga ***** válasza:
Szerintem, ha időn túl jön ki a színes csík, akkor ott van valami, csak túl korán teszteltél. Ha viszont szürke, akkor az csak száradási csík. Holnap vegyél tesztet, és írd meg mi lett. Szorítok!!!!
2015. nov. 29. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:

csont negatív, nyilván.

Nekem volt ilyen tesztem, ma hét hónapos nagyfiú.

2015. nov. 29. 12:59
 6/13 A kérdező kommentje:

Most már magam sem tudom.

A férjem szerint negatív, de ő eddig még csak full pozitív tesztet látott.

Én meg ugyanebből a fajtából csináltam egy hónapja is, akkor semmi kételyem nem volt nekem sem hogy negatív...

Azért furcsa, mert a 22. napon volt két vérpöttyöm is, gondoltam beágyazódás lehet, viszont ahhoz képest meg már erősebbnek kellene lennie, nem?

2015. nov. 29. 14:11
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen, elírtam, elnézést, most olvasom vissza, szóval amikor megcsináltam teljesen negatívnak láttam...

Már ennyire zazi vagyok most... :)

2015. nov. 29. 14:13
 8/13 anonim válasza:
A fiammal 2014ben a dpo 10. napján teszteltem, mert barátnőm nagyon erőltette, megcsináltam, negatív lett, de nem keseredtem el, mert tudtam, ráérek még tesztelni. Kidoptam a kukába. fél óra után kb. bekattant valami, és kikukáztam. Ott volt nagyon halványan, de szemmel láthatóan a második csík :D most 11hós. :D
2015. nov. 29. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Elvileg ez igy semmit sem jelent, de itt mar tobbszor olvastam, hogy megis volt baba az idon tuli pozitiv tesztbol.

Az biztos, hogy amikor mekem negativ kett egy tesztem, akkor kesobb sem lett rajta halvany csik sem, negativ is maradt, de az is igaz, hogy ami pozitiv lett, az megha halvanyan is, de idon belul.

En azt javasolnam, hogyha tudsz, akkor varj ket napot, de legkorabban holnap reggel tesztelj ujra.

Milyen teszt volt egyebkent?

Mert nagyon elterjedt a one step es hasonlo olcso tesztek, amik valoban mukodnek, de nekem pl clearblue pozitiv lett halvanyan es a one step meg azutan egy hettel lett szinten halvany pozitiv, addig megativ volt. Szoval ha esetleg ilyesmi teszt volt, akkor kiprobalhatnal egy masik fajtat, hatha az jobban bevalik.

2015. nov. 29. 15:46
 10/13 A kérdező kommentje:
dm-es, Intimed nevű teszt volt. Ha addig nem jön meg, holnap veszek, kedden reggel tesztelek.
2015. nov. 29. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!