Nem jött meg a menzeszem, de negatív lett a teszt, mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 30. napon teszteltem és határozott negatív lett, szerintetek lehetek ettől babás? Vagy valószínű csak késik?
Márciustól hagytam abba a gyógyszert, azóta 26-27 napokra jött meg.
2015. jún. 24. 09:34
1/4 anonim válasza:
Lehetsz "babás", ha az utolsó lehetséges alkalom és a teszt között nem telt el elég idő ahhoz, hogy kimutassa.
Egyébként meg semmi gáz. Egy 30 napos ciklus még nem ordítóan hosszú, és egyébként is idő kell míg megbízhatóan beáll (már ha beáll) tabletta után.
2/4 anonim válasza:
Én a 31. Napon vagyok. 28 naposak a ciklusaim. Mai teszt negatív. Én reménykedem amíg nem jön meg...bár valahol sejtem hogy ha baba lenne, akkor már mutatná a teszt...
3/4 anonim válasza:
Nekem általában 25-26 naposak a ciklusaim, de már sikerült 32 naposat is produkálnom. Szerintem nálad is hasonló lehet a helyzet :(
4/4 A kérdező kommentje:
Második hozzászóló veled mizujs? Én 35. nap, második teszt 33. nap negatív, mensi sehol. Lehet a héten felhívom a nődokimat.
2015. jún. 29. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!