Ez trifázisos görbének számít?
A peteérés csíkját rossz helyre húzta be, az 17-én volt, a másik leesésnél, vagyis aznap volt pozitív az ovutesztem.
Sosem ment fel 37-re a reggeli hőm, lehet reménykedni a babában? Eddig szépen alakul?
Jól számolom, hogy a 8dpo-n vagyok?
Köszönöm a válaszokat!
A tüneteim és a reggeli 10-es teszten látott árnyékocska már bizakodással tölt el.
A hőgörbém mindenesetre most pár napig nagyjából azonos időben lesz mérve, amíg szabin és pihenőnapon vagyok. Mindenesetre nem fogok sem délután kelni, sem hajnalban.
Köszönöm, hogy megírtad az orvosod tippjét, kedves válaszadó! Tulajdonképp ezt én is alkalmazhatom, bár kissé átrendezné ez a napirendem. Nem 5-3-6-ba dolgozok, sokkal bonyolultabb. :) Van olyan, hogy 4 délután után 1 pihi, aztán 1 délelőtt, aztán közvetlen utána nap 4 éjszaka, az éjszakából hazaérkezés napja a pihenő, aztán 3 délután...
Mondjuk ha valahol kicsúszik a görbe, az az éjszaka utáni átállás lehet, mert alszom 3-4 órát, és már kelek. Aztán olyan hullafáradt vagyok este, hogy korán fekszem, de elalszom reggel 9-ig is, így gyakran 12-13 órákat alszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!