Miért van ennyi tini kismama? 18-19-20 éves ismerőseim tömege terhes a környezetemben.
basszus tényleg olyan nehéz felfogni egy kérdést?
"nem is komoly kapcsolatból születik gyereke, és az anyagi háttér sincs meg nekik"
Akiről én is írtam csak 17 évesen elcsábította a szomszéd nős 36 éves pasit! Aztán villog hogy jaj de jó hogy fiatalon lett anyuka!!!
Tehát a kérdező nem a tervezett babákra gondol!!!!
A másik meg jó ha valaki megteheti és megteszi örüljön neki. Attól még a 30 körül szül nem karrierista ribi! Kivéve ha karrieristának számít meg tudjunk élni normálisan!
És amúgy sem lehet tudni ki mögött mi van! valaki 10 éve próbálkozik. Van aki 10 évet elpazarol egy rossz párkapcsolatban aztán találja meg az igazit! És akkor már nyilván nem 20 éves!
Mindig azt mondom tudni kell ismerni a saját határainkat és lehetőségeinket! De sokan ezekkel nincsenek tisztában! És még ne gondolja senki se azt hogy ő és csakis ő dönt jól/helyesen és ha a másik nem úgy csinálja akkor hülye stb. és a Ő a sztár! Nincs két egyforma élet két egyforma élethelyzet! De mindenki úgy csinál mintha mindenkire és mindenre rá lehetne húzni ugyanazt a formát! Pedig nagyon nem!
Ezt be kellene látni MINDEN korban gyereket VÁLLALÓ nőnek!
Azért a 20 éves már nem tini,én 20 évesen felnőtt főiskolás voltam aki albérletben lakott 1 éve a párjával baromira nem voltam tini.
Sajna manapság nem védekeznek a gyerekek,gondolok itt a 15-19 évesekre akik terhesek az én környezetemben is van pár,de nem mindegy,hogy milyenek a körülmények bár szerintem is korai 18 évesen szülni,pláne ha a kapcsolat sem komoly nincs munkája egyiknek sem sőt érettségije sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!