Egy kis felmérés. Mikor estél teherbe?
Ket gyermekem van es harom terhessegem volt mar.
Nekem pontos 28 napos ciklusaim vannak es eleg konnyen teherbe estem mindig.
Volt hogy neztem a peteerest (ovuteszt es homerozes), de akkor rajottem, hogy felesleges, mert egyertelmu jelei vannak nalam.
Igy azt kell mondjam, hogy en mindig a ciklus 12-13. Napjan erzem, hogy peteeres lesz, tehat valoszinuleg 13-14 napon kovetkezik be. Akkor is igy volt, amikor a gyerekek fogantak.
En sohasem tapasztaltam peteerest maskor, tehat ciklus elejen, vgy vegen.
mindkettővel azon a hajnalon, ami előtti este az ovuteszt erősen kétcsíkos lett.:) (13. nap)
de mi minden nap együtt voltunk/vagyunk, így nehéz megmondani, de az a legesélyesebb.:)
Mindkét baba tervezett volt, az első 9 hetesen elvetélt, de a második azóta is velünk.:)
24hkm
június 6-án jött meg az utolsó menzeszem. Mivel nem teszteltem ovulációt, nem hőmérőztem, így fogalmam sincs :) De júliusban már nem jött meg, és ez a lényeg. Ennyire azért nem figyelem magam tudományosan. Pedig mi is próbálkoztunk 1,5 évig. (persze volt közben doki, nekem is, páromnak is....)
De az a lényeg, hogy akkor sikerült, amikor a minimális figyelést is abbahagytam. És ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!