Mit fogyasszon az aki teherbe szeretne esni, ami segiti a teherbe maradast, melyek azok az etelek, italok, gyumolcsok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 13:44
1/8 anonim válasza:
Ételek, italok és gyümölcsök nem segítik a teherbeesést és a terhesség megtartását. Az életmód a baba egészsége miatt fontos, hogy megkapjon minden vitamint és ásványianyagot az anyai vérből.
2/8 anonim válasza:
ÉN A PÁROMMAL PRÓBAKÉNT FÜGÉT ETETTEM, AMI NÖVELI A SPERMASZÁMOT. ABBA A HÓNAPBAN MEG IS FOGANT A PICIKE
:D
3/8 anonim válasza:
Egészséges életmód sport ..dohányzás,elhagyása. de kifejezetten olyan étel ami bizonyítottan segíti a teherbeesés olyanról nemtudok és szerintem nincs is. Maximum vitaminról tudok amit én is használtam e vitamin .
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindharom valaszt. 3eve vagyok parommal es sajnos sikertelen a teherbenmaradas. Igaz mar nem vagyunk huszonevesek, es mielott a lombikbebi programba kezdenenk, kivancsi voltam masok tapasztalataira. Olvastam itt hogy a palastfutea es a cickafarktea segit ebben. Es a feherjek, haletelek, fokhagyma evese, banan az ananasz, ezek mind vitamint adnak es segitik a megtapadast es a beagyazodast is. Ngyon szeretnenk mar babat.
2015. nov. 22. 15:23
5/8 anonim válasza:
Próbálkozni mindig lehet valamivel.Hátha tényleg segít valami.Én nagyon szurkolok nektek...hinni kell és kitartani..sok sikert 3.válaszoló
6/8 anonim válasza:
Szia. 2 éve nem jön a baba. Sok mindent kiprobrobaltunk de semmi. Egészség rendben. A cickafark meg a palástfű tea jól össze keverte a ciklusom. Az orvos azt mondta a stressz az oka mindennek. És valószínű h igaza lesz. Nagyon-nagyon stresszes az életünk. Ha javitok a stressz helyzeten valószínűleg sikerülni fog a baba...szorítok nektek is h mielőbb megszulessen a baba!
7/8 anonim válasza:
Kérdező, itt lehetnek olyan okok, amire nagyon kevés az ilyesmi. Mindenképpen kivizsgálás lehet szükséges ha nem jön a baba legalább 1 éve.
1-es voltam
8/8 anonim válasza:
Én is kivizsgálást javasolnék! Mi is akartunk páromnak ilyen sperma vizsgálatot kérni, azt mondták h azt akkor érdemes ha több évig nem jön össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!