6.5 honapos babamnak gyumolcsok utan adtam olyan bebi etelt ami tartalmaz kukoricalisztet-olajat is? Akkor mar csinalhatok neki rantast rantassal kajat?
a bébikajákban úgy készitik el az allergéneket, felfújosokat, hogy ne okozzon problémát.
Házilag jobb ha betartod a sorrendet. A bab még korai, paradicsomot nem szabad 1 éves kor alatt. Rántás felejtős. Linkeljek egy táblázatot?
Idézlek: "...brocoli, bab , borso,hagyma, paradicsom, is volt benne, ... de ezeket a fent leirtakat meg nem adtam -foztem neki"
Bocsi, de ez nekem eléggé katyvasz. Itt némi ellentmondást érzek... Most akkor kapott már ilyeneket, vagy nem?
Először is: babot ne adj még neki.
Rántást én még hanyagolnám, sűríts inkább krumplival, és 8 hónapos kortól csinálhatsz natúr joghurt+liszt keverékéből habarást a főzelékekbe.
Paradicsom allergizáló hatásáról annyit, hogy ugyan már 4 hónapos kortól adható bébiételekben is van paradicsom, de ha te csinálsz valamilyen paradicsomos dolgot, akkor célszerű leforrázni, héját lehúzni, és csak a húsát felhasználni a magjai nélkül.
Egyébként 9 hónaposan kivett a kezemből egy egész paradicsomot a kisfiam, és jóízűen elmajszolta, héjastól. Így azóta adok neki, semmi baja tőle. Ha kipattogna, akkor hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!