8 napom van a mensiig, de nem vagyok jól. Lehet ilyenkor tünet?
Figyelt kérdés
8 nap múlva jön meg. Enyhe alhasi görcseim vannak, az étvágyam nem túl jó, hányingerem van. Ami elég furcsa, hogy iszonyat fáradt vagyok. Tudom még korai tesztelni, és azt is tudom, hogy Ti innen nem tudjátok megállapítani, hogy terhes vagyok e. De érdelelne szerintetek 8 nappal mesi előtt lehet ez korai tünet? Volt valakinek ilyen?2015. nov. 22. 12:44
2/2 anonim válasza:
Lehetseges ugyanis az az is lehet hogy a menstruáció közben vagy utan azzonal volt peteeresed. Tehat teherbe eshetel te mondjuk a multhonap vegen vagy e honap elejen is.
Lehet terhességi tuneted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!