Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ilyenkor már tünet?

Lehet ilyenkor már tünet?

Figyelt kérdés
Ápr. 15én volt meg 2 napja fájdogál a mellem,elképzelhető a terhesség jelei már ilyen korán? tesztet érdemes már csinálni?
2012. máj. 6. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát sztem tesztelni még picit korai, inkább majd csak a hétvégén. Mikor volt ovud egyébként? A mellfájdalom viszont szerintem már elkezdődhet ilyenkor.

Amúgy nekem is 15-én volt meg utoljára.:) 29-én volt az ovum és van pár tünetem, sokszor szúrkál a hasam, tegnap pedig le akart szakadni a derekam. Remélem babuci.:) De tesztelni én csak a nemvárt utáni napon fogok, vagyis 14-én. Na jó, lehet hogy már 13-án...;)

2012. máj. 7. 06:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem kalkulátor szerint 30án volt ovum...Mell fájdalom egyre erősebb napközben szédülés is volt,hasfájás...
2012. máj. 7. 18:59
 3/9 A kérdező kommentje:
A teszt eredményét feltétlen írd ám meg :)
2012. máj. 7. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Oké megírom, ha eljutok odáig...:)

A szédülésed elég bíztató jelnek tűnik!

Én most egy kicsit nem nagyon bizakodok, mára elmúlt minden tünetem.

Őszintén szólva: mi még védekezünk, megszakítással, de valószínű köv. hónaptól már élesben megyünk, de valahogy olyan babás érzésem volt egész hónapban, így még reménykedek - ki tudja?:) Hallottunk már ilyet.:)

Te is írj, ha már teszteltél!

2012. máj. 8. 07:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Mi január óta probálkozunk... :(( az első hónapban szinte biztos voltam benne mind a kettőnk szemén kicsordult a könny mikor megérkezett a nem várt....

és azt mondogtta szegénykém folyton, hogy ez lehet ,hogy nem is jelent semmit stb stb..

mára már nem is merek annyira bizakodni ,de valahogy még is ott jár a gondolatom,hogy hátha...

2012. máj. 8. 07:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen... a megszakításnál könnyen becsúszhat szurkolok nektek. Remélem nálatok könnyebb menet lesz mint nálunk
2012. máj. 8. 07:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Jaj, el tudom képzelni mit érezhettetek.:(

Akkor ez még "csak" a 4. próbálkozós hónapotok, abszolút semmi nincs még veszve, nehogy elkeseredj te lány!:)

Te vezetsz hőgörbét vagy ilyesmit?

én sajna nem tudom megoldani, elég különböző időpontokban kell kelnem a kisfiam miatt, így értékelhetetlen lenne. Viszont a tüneteimet szorgalmasan vezetgetem a ciklus.hu-n.:) Kicsit néha olyan gyerekesnek érzem magam emiatt, hogy ilyenekkel szórakozgatok, miközben valójában nem is történt khm... "igazi" aktus, vagyis aktus volt, csak a kiskatonák nem érhettek valószínűleg célba...

De mégis vezetem ezt a "naplót", és hátha majd ha élesben próbálkozunk majd végre, akkor támpontot tud adni mondjuk ovu-ügyben.

2012. máj. 8. 12:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nekünk megint nem jött össze... :( Remélem ti sikerrel jártok!
2012. máj. 13. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom.:((

Nekem is megjött: mégpedig 3 nappal korábban a szokásosnál.:(

2012. máj. 16. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!