Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A görbe ellent mond az ovutesz...

A görbe ellent mond az ovutesztnek. Melyik a jó?

Figyelt kérdés
One step-es ovuteszteket vettem.Mensim első napjàtól csinalom de negatìv.Szerintem tegnap volt ovum.Egyébként ha hőleesés előtti napon voltunk együtt még jó lehet?Még annyi hogy tegnap estétől szúr a hasam meg kicsit fàjt a mellem, azt olvastam h ezek a tünetek inkàbb ovut követően vannak.Ez igaz?

2015. nov. 21. 09:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
ja és 11-12 napos luteális is jó még :) Nem mindenkinek 14, az enyém is ritkán volt annyi
2015. nov. 21. 19:16
 22/30 A kérdező kommentje:
25-set rendeltem, mindig munka után csinálom olyan 5 és fél6 között, előtt utoljára fél3kor eszem. igen van egy korábbi görbém, de azt hónaljban mértem, de ott is igy a 15dik nap után kezdett felmenni vonal fölé. egyébként ez a 3dik ciklusom amiben ovulálok a nödoki szerint, előtte 2-3 honaponta jött meg azelőtt epdig 1,5 évig nem jött meg:(
2015. nov. 21. 22:19
 23/30 anonim ***** válasza:
cickafark-palástfű teákat nagyon tudom ajánlani, nekem bejött, egyrészt érezhetőbb is lett az ovum, másrészt a teszt is szépen mutatta, a görbével együtt.
2015. nov. 22. 10:13
 24/30 anonim ***** válasza:

A gorbedbol meg nem latszik egyertelmuen, hogy volt-e ovud, de igeretes.

Az ovu-tesztekrol annyit, hogy valakinek bevalik, valakinek nem. Ha a homerozest szabalyosan csinalod, megbizhatobb, mint a teszt. Hatranya, hogy csak utolag mutatja az ovut.

Nekem pl. 4 monitorozott ciklusom volt, az elso haromban ovuteszteltem. Soha nem volt szabalyos pozitiv, pedig mindig szabalyosan teszteltem. Ennek ellenere a gorbem es az UH-k is igazoltak, hogy mindegyik monitorozott ciklusban volt peteeresem. A dokim (meddosegi szakorvos) annyit mondott, van ilyen.

Az utolso kontrollalt ciklusban megfogant a kislanyom :)

Ezert en sajat tapasztalatbol azt mondom, ha ellentmondasos a gorbe es a teszt, akkor a hodnek higgy! Felteve persze, hogy szabalyosan vegzed mindkettot ;)

Sok sikert! :)

2015. nov. 22. 12:44
 25/30 A kérdező kommentje:

[link]

Így alakult azóta a görbèm.Volt még egx hasonlo erösségü ovu tesztem mint a legutóbbi ami hivatalosan szintén negatìvnak mondható de remelem h amugy pozi;)ma reggelre pefig felment a höm;)ma még nem tudtam ovu tesztet csinalni.

2015. nov. 23. 16:58
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a valaszokat;)cickafafk teat probaltam egysuer de fajt tole a gyomrom sajnos;(
2015. nov. 23. 16:59
 27/30 mandiga ***** válasza:
Nem jó a link. :O
2015. nov. 23. 21:53
 28/30 A kérdező kommentje:
pozitiv lett a tesztem:) 4,5 hetes vagyok most
2015. dec. 10. 18:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Gratulaaaa:)
2015. dec. 10. 19:06
 30/30 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2015. dec. 10. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!