A görbe ellent mond az ovutesztnek. Melyik a jó?
A gorbedbol meg nem latszik egyertelmuen, hogy volt-e ovud, de igeretes.
Az ovu-tesztekrol annyit, hogy valakinek bevalik, valakinek nem. Ha a homerozest szabalyosan csinalod, megbizhatobb, mint a teszt. Hatranya, hogy csak utolag mutatja az ovut.
Nekem pl. 4 monitorozott ciklusom volt, az elso haromban ovuteszteltem. Soha nem volt szabalyos pozitiv, pedig mindig szabalyosan teszteltem. Ennek ellenere a gorbem es az UH-k is igazoltak, hogy mindegyik monitorozott ciklusban volt peteeresem. A dokim (meddosegi szakorvos) annyit mondott, van ilyen.
Az utolso kontrollalt ciklusban megfogant a kislanyom :)
Ezert en sajat tapasztalatbol azt mondom, ha ellentmondasos a gorbe es a teszt, akkor a hodnek higgy! Felteve persze, hogy szabalyosan vegzed mindkettot ;)
Sok sikert! :)
Így alakult azóta a görbèm.Volt még egx hasonlo erösségü ovu tesztem mint a legutóbbi ami hivatalosan szintén negatìvnak mondható de remelem h amugy pozi;)ma reggelre pefig felment a höm;)ma még nem tudtam ovu tesztet csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!