Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A görbe ellent mond az ovutesz...

A görbe ellent mond az ovutesztnek. Melyik a jó?

Figyelt kérdés
One step-es ovuteszteket vettem.Mensim első napjàtól csinalom de negatìv.Szerintem tegnap volt ovum.Egyébként ha hőleesés előtti napon voltunk együtt még jó lehet?Még annyi hogy tegnap estétől szúr a hasam meg kicsit fàjt a mellem, azt olvastam h ezek a tünetek inkàbb ovut követően vannak.Ez igaz?

2015. nov. 21. 09:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

[link]

ez a görbe :)

2015. nov. 21. 11:01
 12/30 A kérdező kommentje:

Klassz a te görbéd is.ovu utan 2 nappal leesett ahogy az meg vagyon irva!baba nem lett?

8-as valaszolo ne keseredj szerintem nincs baj a gorbeddel.ovu utan lesett egy hettel, az is normalisnak mondhato.a cikkcakk gorbe pcosokra jellemzo.én is az vagyok.szerintem menj el hormonvizsgalatra nodokihoz es ad gyogyszert!

2015. nov. 21. 11:55
 13/30 anonim ***** válasza:

Soha nem hallottam még, hogy ovu után 2 nappal le kéne esni a hőnek.

a görbét azért küldtem, hogy lásd, nem mindig akkor van ovu, amikor számítunk rá.

[link]

ez a babás görbém :)

tehát nálad is lehet, hogy azért mond ellent az ovuteszt és a görbe, mert esni fog még a hőd lejjebb is.

2015. nov. 21. 13:23
 14/30 mandiga ***** válasza:

8-as vagyok. 3-szor voltam nődokinál. Előszőr is rákszűrés. Majd két hét múlva leletemért mentem, de akkor késett egy hete. Doki azt mondta, ha nem jön meg egy hét múlva menjek vissza. Pénteken voltam, ultrahangoztak, és közölték majd megjön. Sztk.

Utolsó. Ovu után két nappal leeshet a hő, sőt beágyazódáskor is eshet. Nem mindenkinél van így, ami görbéket nézegettem azokon láttam.

2015. nov. 21. 13:50
 15/30 A kérdező kommentje:

Igen, én is sok helyen olvasam h ovu után 2 nappal leesik utána meg megint megindul a löket progeszterintol, ill h az egy hét utáni leesés is gyakori de nem hozható összhangba a beágyazódással bár sokan irják h szerintük azért esik le.

36,1 alatt még sosem volt a höm, nem hiszem hogy le fog esni ez alá, már ezen is meglepődök mert eddig a legalacsonyabb a 36,2 fok volt

2015. nov. 21. 15:49
 16/30 A kérdező kommentje:
12-es nagyon szép a görbéd, jó neked :))) olyan klassz lehet rádöbbenni h összejött :)
2015. nov. 21. 15:51
 17/30 A kérdező kommentje:

[link]

Itt vannak az ovutesztjeim.e szerint akkor jol tettuk a reggeli osszebujast?!;)

2015. nov. 21. 17:52
 18/30 anonim ***** válasza:
még nem pozi, de az lesz, szóval simán jó lehet a reggel :)
2015. nov. 21. 18:52
 19/30 A kérdező kommentje:
de nekem mult hónapban sem volt sosem erősebb, sőt még ennyire sem látszódott, szerintem nem lesz erősebb, mert ez a 15dik ciklusban és 29 naposak a ciklusaim. olvastam h valakinek sosem lesz erősebb, ez a teszt erősségétől függ
2015. nov. 21. 18:59
 20/30 anonim ***** válasza:

hány óra körül tesztelsz?

Betartod a szabályokat (pisi-evés-ivás)?

Van korábbi görbéd?

Milyen érzékenységű tesztet használsz?

2015. nov. 21. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!