Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém?

Megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés
Szerintetek volt ovum? Ha igen,jó napra húzta be a program? [link]
2015. nov. 18. 19:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7.én nem, előtte lévő hétvégén voltam,de másnap akkor csak 36.2 volt a hőm . Azt elfelejtettem írni hogy pcos jellegű petefészket látott múltkor az orvos.(az miatt is kezdtem el hőmérőzni hogy tudjam van e ovulacióm és megis tud e repedni a tüsző) Szerintem azért ugrál pár helyen le, majd fel a hőm mert ott probálkozott de vegül nem sikerült és egy nap emelkedett hő utan vissza is esett . Jól gondolom? De szerintem is volt ovum mert később már fent maradt a hő .. Az nembaj hogy napok ota 36.6 a hőm nem mozdul se fel se le? . Ez a hő nem alacsony a terhességhez?
2015. nov. 19. 16:35
 12/15 mandiga ***** válasza:
A terhességhez nem kell 37 fok, a lényeg, hogy az alaphőd felett legyen és fent is maradjon.
2015. nov. 19. 20:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor még bármi lehet :) veled miujsag?
2015. nov. 19. 21:03
 14/15 mandiga ***** válasza:

Ma voltam dokinál. 14 napja késik. Azt sem tudom miért mentem el. Úgy jött ki az egész, hogy ilyennel mi a francot keresek ott.

A papíromon ez áll:

TVS: norm, uterus antefl., endometrium 5 mm. M.k.o. ép ov.

Megkérdeztem, és ha nem jön meg mit csináljak? Válasz annyi volt, hogy meg fog jönni.

Teljesen hülyén éreztem magam. Azt hittem természetes ha egy nő ilyennel orvoshoz megy. Úgy látszik mégsem az.

Vettem cickafark teát. Remélem segít valamit.

Eléggé le vagyok törve. :(

2015. nov. 20. 17:13
 15/15 mandiga ***** válasza:

Görbém:

[link]

2015. nov. 20. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!