Megnéznétek a görbém?
Figyelt kérdés
10. dpon vagyok rosszul huzta be a ciklus.hu. Nem volt meg ilyen görbém nem értem miért ilyen cikk cakkos:)
Ebből már biztos nem lehet baba ugye?
2015. okt. 3. 07:53
2/9 A kérdező kommentje:
12. ciklus napon volt ovum😊
2015. okt. 3. 08:22
3/9 anonim válasza:
sajnos ezen én sem látok :-( az alaphőmérséklethez képest mennyivel szokott feljebb menni a hőd a luteális szakaszban? esetleg be tudnád linkelni az előző hónap görbéjét?
5/9 anonim válasza:
12. ciklus nap után, még nem is maradt fent a hőd sajnos.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen nem maradt fent😊
Erdekes gorbe..
Nem baj majd a kovetkezo ciklusban talan..amugy szerdara nem varom meglatjuk.
2015. okt. 3. 14:24
7/9 anonim válasza:
Akkor van rendesen ovud, ha leesik a hő és utána fent marad 4-5 napig, neked ez nem történt meg :S Most én is hasonló görbével büszkélkedek :( cikkcakkos ennél jobban és sose volt ilyen.... tuti ez a hónap fura mindenkinek :)
Ne add fel majd kövi hónap lesz a szerencsés ;)
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolso koszonom, hogy leirtad. Nem regota merem ezt nem tudtam csak azt hogy ha van nyak, fajdalom es holeeses akkor az mar ovu😊
2015. okt. 5. 08:18
9/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk most neztem vegeig az elozo gorbeimet kb 9 van es egyiknel sem marad fent a hom max 1-2 napig...
Juniusi gorbemnel sem pedig ott terhes lettem de elveteletem a 6. Heten....:(
Akkor nem mukodok valami jol:)
2015. okt. 5. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!