Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém?

Megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés
Szerintetek volt ovum? Ha igen,jó napra húzta be a program? [link]
2015. nov. 18. 19:10
1 2
 1/15 mandiga ***** válasza:

Nem vagyok görbe szakértő, de mivel az enyémet is elemezték szerencsére, valószínű nem akkor volt ovud mikorra a program behúzta. Egy időben szoktál mérni? Nekem mondták, hogy az is fontos. Én 7-9-re tippelek, de ez nem biztos.

Nemsokára megmondják a többiek.

2015. nov. 18. 19:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanabban az időben mérek.Pár hónapja 30-31 napossak a ciklusaim ma vagyok a 35.napon es még nemjött meg,mikor lenne érdemes tesztelni? Mert ha aznap volt amit te mondasz akkor még csak kb a 9.dpo.n vagyok és még nem mutatná :)
2015. nov. 18. 19:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Azert huzta rossz helyre mert volt egy visszaeses es masnap egy nagy ugras...utana semmi..ha joindulattal tippelni kellene 9.et mondanam de ez nem valami biztato gorbe. :(
2015. nov. 18. 19:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Volt ovud, de nem akkor, mikor behúzta. Valószínűleg a 26. napon lehetett. Ez alapján a 9. dpo-n lehetsz, a menzeszedet majd csak kb. 5 nap múlva várd.
2015. nov. 18. 19:32
 5/15 mandiga ***** válasza:

Na ez az. 2-3 napot várj szerintem, és próbáld meg a tesztet. Ha negatív, akkor pár napra rá ismét.

Én is így vagyok most jelenleg. Nekem már 12 napja késik, és semmi. A görbém is furcsa.

[link]

Én is csak várok, és lassan megyek dokihoz ha nem jön meg.

2015. nov. 18. 19:34
 6/15 A kérdező kommentje:
És biztos hogy volt tüszőrepedésem is ? Azt miből lehet tudni,hogy megtörtént e a repedés is? Elég magas ez a hő? Köszi az eddigi válaszokat :)
2015. nov. 18. 19:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Mandiga tényleg elég érdekes a te törbéd is . Te hol méred a hődet és milyen hőmérővel?:)
2015. nov. 18. 19:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Onnan lehet tudni, hogy felment a hőd az alaphő fölé és több napig magas is maradt.
2015. nov. 18. 19:54
 9/15 mandiga ***** válasza:
Én most digitális hőmérővel mérem és hüvelybe. Én nem tudom volt-e ovum, az alaphőm 36.4 körül szokott lenni. Csak miért késik ennyit? A doki remélem megmondja. Ha meg megjön addig, akkor nem tudom meg.
2015. nov. 18. 20:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Volt ovud, a pontos helyét nem lehet megmondani.

Annyi kérdésem van, hogy nov. 7-én szombaton nem voltatok bulizni valahol? Csak mert ott van egy magányos megugrott hő vasárnap, ami ha más okból emelkedett meg (pl. alkohol fogyasztás előző este), akkor lehet hogy korábban is volt az ovud, mint amit így mutat a görbe.

2015. nov. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!