Ha már 1,5 éve nem védekezünk a ciklus vége felé és nem estem még teherbe, ugye nem jelenti azt, hogy meddő vagyok?
Utolsó vagyok, módosítanék, amit leírtam term. Azokra vonatkozik, akik nem védekeznek.
Védekezés mellett ne csodàlkozz kèrdező ha nem sikerül teherbe esned.
Szia! ha ideális időpontban vagytok együtt és mindkettőtök egészséges, akkor is csak 25 % az esély, hogy összejön....
mi 38 évesek vagyunk. Másfél évig próbálkoztunk a babával.... nem jött össze. Pedig a ciklus minden részében együtt voltunk védekezés nélkül.
Aztán elmentünk kivizsgálásra. Én el se jutottam a vérvételig, mert megfogant a baba.
Szóval először is az ideális időpontot kell eltalálni az együtt léthez... és ha akkor sem akar összejönni hónapokon keresztül, lehet rá gondolni, hogy valami baj lehet.
De ugye ez a lutri benne...mert lehet az első ilyen alkalomkor össze is jön a baba.... de lehet, hogy csak a sokadikkor.
A lényeg a nyugalom, és a hit megőrzése!
(amit könnyű mondani, mert aki szeretne babát az egy idő után bepánikol, mi van ha nem is lehet )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!