A hőnek vagy az ovu tesztnek higgyek?
Ma reggelre leesett 36,1-re a hőm (előtte 36.5, az előtt végig 36.7-36.8 között volt), valami nyákféle volt, bár mivel előző este akcióztunk, arra nem biztos, hogy adnom kell. Felkelés után kb. 1 órával már egy fokkal feljebb ment (37.1).
Viszont a délután 5-kor csinált ovu teszt mintha még mindig olyan erős lenne, mint előző nap, vagy akár picit erősebb is. Úgy tudom, ovu napján már gyengébbnek kell lennie.
Most 3 napig délutános vagyok, alapból az a műszak, amikor esélytelen összekerülni a férjemmel, ha tegnap voltunk együtt (meg előtte két nappal), és ma van ovum, akkor végül is mindent megtettünk a cél érdekében, vagy biztos, ami biztos, valahogy meg kéne oldani még holnap?
Nekem sikerült egyszer úgy összehoznom, hogy pont a hő leesés napján volt ultrahangom. Aznap mikor leesett a hőm, akkor még érett tüszőt látott az orvos. De mondta, hoy szép nagy, bármikor repedhet. Aznap éjjel megrepedt, és a következő napon már feljebb ment a hőm.
Ezzel azt akarom mondani, hogy akár több napig is lent maradhat a hő, akkor van ovu, mikor elkezd emelkedni.
Így a teszted és a hőd, nem zárja ki egymást. Mert ha még ma pozi az ovu teszt, akkor még nem történt meg az ovu. Főleg, ha a hőd is lent van még.
Szerintem simán esélyes az ovu előtti 1-2 napos együttlét. Az a jó, ha már ott várakoznak a katonák az ovura;)
Akár több napig is lehet pozitiv az ovu teszt. Szóval még simán elcsíphetitek az ovut. Szerintem ne add fel!
Vagy időpontban is ma kellene ovunak lenni? Mármint naptár szerint?
A naptárra nem adok, későbbre jelezte. Ma már negatív volt a tesztem, láthatóan halványabb, mint tegnap, tehát akkor ma volt a nagy nap. Tettem róla, hogy megoldjuk az együttlétet, itthon maradtam ma. :)
Most pedig jön a két hetes várakozás, jók a megérzéseim.
Mindenképp megírom, mi lesz. :) Nagyon reménykedem a pozitív tesztben.
Bár már volt pozitív tesztem, még augusztusban, de sajnos kémiai terhesség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!