Melyik tesztnek higgyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
BIONEXIA TESZT DM-es halvány potitív lett tegnap délután.Ma reggel elsőből halvány pozitív a juva lab dm-es teszt.Aztán csináltam még egy gravi hcg-t,totál pirosas lett a felülete,kb fél óra múlva tünt el róla,fokozatosan és most van egy nagyon halvány rózsaszin második csíkom
Reggel hozattam vaterás one steppet a sráctól aki 75ft-ért hozza darabját,ez ilyen 10-es érzékenységű tesztcsík,azon megjelent egy második,ha akarom látom ha nemakarom nemlátom csík...nem értem
2010. jún. 3. 09:52
1/5 anonim válasza:
Linkelj képet! Bár ha ennyi pozitív teszted van, az nem véletlen.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is baba lesz, akárhányat fogsz tesztelni, gratulálok:)
3/5 anonim válasza:
Ugy néz ki baba,de következő teszttel 2napot várj legalább,mert így csak bekavarodsz és fölösleges "izgalomnak" teszed ki mgad:-)
4/5 anonim válasza:
minek ennyit tesztelni. miért nem nyugodtál meg az elsőnél.
gratulálok! és ne tesztelj többet :)
5/5 anonim válasza:
12:50 vagyok
valószínűleg az eltérő érzékenység és az eltérő vizelet okozza ezt a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!