Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az érdekelne kinek lett baba...

Az érdekelne kinek lett baba ilyen tünetekkel. Lehet baba?

Figyelt kérdés
21-ére nem várom ovuláció elött két nappal és ovuláció napjan tudtunk együtt lenni (november 5 és 7 ) minden honapba megerzem fajdalmakkal jar es 28napos a ciklusom 99%ba. Tegnap enyhebb ma erösebb mindjart megjön érzésem van.tegnap még csak a bimbo fajt ma az egesz mell plusz almosabb vagyok az átlagnal de szo szerint ülve elalszom. Ma a derekam is fajt.Tudom ez. Lehet mensi elotti tunet var nekem max 2 nappal elotte jelentkezik. Van aki igy jart es baba lett?
2015. nov. 15. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Még korai lenne tesztelni, de lehet hogy a hormonok ahogy változnak benned, azt érzed. 19-20-21 Tesztelsz? vagy megvárod hogy kimaradjon?
2015. nov. 15. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Megvárom a jövöhetet végig max a következö héten addig nem szeretnék. Annyi kimaradt hogy konkret folyast nem eszlelek de olyan erzes minrha allandoan "nedves lennék"
2015. nov. 15. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!