Tapasztalatok Predictor, Facelle, X-epil teszttel?
Íme az én tapasztalataim:
9.dpo - Facelle-en száradás után halvány csík, nem igazán eldönthető, hogy száradási csík-e.
10.dpo - Facelle-en időn belül kijött az ugyanolyan halvány csík, de továbbra sem egyértelmű, hogy pozitív-e vagy száradási.
11. dpo - Predictor early időn túl láthatóan pozitív, Facelle időn túl láthatóan pozitív, délutániból Intimed nagyon halványan pozitív
12. dpo - Predictor időn belül pozitív (kb. fele olyan erős a 2. csík, mint a tesztcsík.
13. dpo - X-epil nagyon nagy jóindulattal pozitív, forgatva, fénynél nézve...
Konklúzió: az x-epil rohadtul nem lehet 25-ös! Fele olyan érzékeny, mint a Facelle, meg az intimed és negyed olyan érzékeny, mint a Predictor. Szerintem sokkal inkább 50-es, mint 25-ös! És ahogy a Predictor ígéri, valóban kimutatja a terhességet 3 nappal menszi előtt. :) DE! REngeteg a fals belőle! Szóval önmagában nem hinnék neki! Csak a pozitív Facelle-el együtt hittem el én is, ami ugyanaz nap pozitív lett. ;) (Szerintem az meg érzékenyebb, mint 25-ös.
Szóval itt is összefutottunk? :)
Szépen erősödik. Facelle tesztből én tesztcsíkot még nem láttam, csak kazettást. Nagy gratula!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!