A facelle is szellemcsíkosodik?
Sziasztok! Eddig mindig exepilt használtam, de sokszor lett szellemcsíkos, sőt mindig lett rajta csík..így most vettem egy facelle-t, de azon is látok valamit...Csak érdeklődnék, hogy másnál ez hogy volt?
Köszi :)
Szellemcsíkos akkor lesz egy teszt, ha nem dobod ki a leolvashatósági idő után. Az x-epilnél ez 10 perc, a facelle-nél 5. Utána nem érdemes nézegetni, mert bármelyik teszten előjöhet száradaási csík a digitálisat kivéve.
Amúgy tedd fel, és mutatsd meg, de a pozitív tesztnek a következő jellemzői vannak:
- körülbelül ugyanolyan vastag, mint a kontrollcsík
- a megfelelő helyen van a 2. csík
- időn belül jön ki
- rózsaszín
A szellemcsík ezzel szemben:
- szürke
- nagyon halvány
- sokszor hajszálvékony, vagy a reagens két szélénél látható 1-1 hajszálvékony csík
Nekem is volt szellemcsíkos az x-epil, kb. 30-50 perc után jött ki 2 alkalommal is a hajszálvékony szürke csík, de kellett nekem nézegetni ennyi idő után... A facelle-ről nem tudom, mivel egyértelmű pozitív lett, mikor teszteltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!